Egy 1éves és egy 4 éves gyermeknek vagyok az anyukája és most megint terhes vagyok. Muszéáj elvetettnem mert 3gyerek már nagyon ok lenne nem tudnám eltartani abbol afizetésöl amit párom kap. Abortuszra gyesen lévö anyukáknak milyen kedvezmény van?
Talán szociális alapon, 1 főre jutó jövedelem alapján lehet. De a GYES az nem "indok".
Arra nem gondoltál, hogy te is dolgozni fogsz, és akkor több pénzetek lenne? Nem addig kerül lényegesen többe, amíg pici, hanem később.
3. vagyok, elmesélem én hogy gondolkodtam.
Szintén a 3. bébi "lepett meg". Az egyik volt akkor 9 hónapos, a másik 2 éves.
Babaholmik azért voltak, vannak bőven, bár 1-2 új dolog azért kelleni fog, nagyobb tételek is...
Igaz, én nagyon ragaszkodtam a babához, minden nehézség ellenére is.
Kerestünk másik lakást, amit olcsóbb fenntartani. A legnagyobb ovis lesz, tehát sokkal durvább nem lesz, mint eddig volt (remélem... :) ). Próbálok vmit tanulni, meg vmi akár alkalmi munkákat is vállalni, ha már így itthon ragadtam. Az a része még mindig nem reménytelen, hogy a régi helyemre vissza tudjak menni, és akkor azért nem kell éhen halnunk, sőt.
Ha meg akarod oldani, akkor meg tudod oldani. Ha amúgy sem szeretnél még egy gyereket, akkor az már egész más kérdés, de ezt neked, nektek a férjeddel kell tudni. Lehet, csak kezdeti sokk, ne kapkodd el a döntést, akármi is legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!