Létezik menstruáció terhesseg alatt?
2-es vagyok:
És nekem is anyunak megjött velem az első hónapban, ő sem tudta hogy terhes velem :) lehet valami "örökletes" dolog van ebben :D
2-es vagyok megint :)
Anyumnak és nekem is RENDES menstruációm volt! ezért nem is tudtam se én se ő hogy terhesek vagyunk az első gyereknél! mondjuk én meg a férjem terveztük a babákat! ezért a második nál már figyeltem hogy hátha megint megjön és igen! megjött!! normálisan 4-5 napig volt . az első 2 nap közepes-erős vérzés majd utána gyengült... persze akkor nagyon megijedtem hogy biztos elment a baba, de nem! :)
az ismerősünknek meg azt mondták -aki 7 hónapig menzi szerü tüneteket produkált, hogy azért van mert vérbőség alakul ki ott lent és hát elvileg nem menzesz jelentkezik - 2. hónap után hanem elpattannak odalent az erek, és még az is lehet hogy közel azonos időben, mivel a "szervezet emlékszik" és erre hiszik hogy menstruáció... ezt én sem értettem és ő sem a mai napig!!! de orvosok - biztos tudják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!