Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik menstruáció terhesseg...

Létezik menstruáció terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
Két hónapig megjött rendesen de most másfél hete késik !! Semmi más jelet nem látom hogy terhes lennék de nagyon sok ilyet olvastam hogy későn vettek eszre hogy terhesek illetve az első hónapokban rendesen menstrualtak... Tényleg van ilyen?? Június elején voltam útoljara fiúval nem vedekeztunk ugyan de utána megjött es nem is gondoltam arra hogy terhes lehetek egészen eddig...!!!
2013. aug. 22. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ritka, de igen, létezik.
2013. aug. 22. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen létezik!!! nekem is minden terhességnél az első hónapban megjött!!! REndesen! nem picit!, de ismerősi körben volt olyan hogy a 6. hónapban tudta meg hogy terhes... furcsán "mozdult" egyet a gyomra, mert addig mindig megjött időre :) szóval volt 3. hónapjuk felkészülni a babára .... jaa és utána is megjött neki még a 7. hónapban iis!!!
2013. aug. 22. 17:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Na akkor irány a gyógyszertár ...:) köszönöm a válaszokat !!!
2013. aug. 22. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen igen.. Anyukámnak is megjött az első 2 hónapban, mikor terhes volt már velem.. :)
2013. aug. 22. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

És nekem is anyunak megjött velem az első hónapban, ő sem tudta hogy terhes velem :) lehet valami "örökletes" dolog van ebben :D

2013. aug. 22. 17:59
 6/9 A kérdező kommentje:
És rendesen jött meg semmi szokatlan nem volt? Tehát hogy kevesebb napig, gyengébben más színű stb..
2013. aug. 22. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
jó kérdés:)erre én is kiváncsi vagyok:)
2013. aug. 22. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok megint :)

Anyumnak és nekem is RENDES menstruációm volt! ezért nem is tudtam se én se ő hogy terhesek vagyunk az első gyereknél! mondjuk én meg a férjem terveztük a babákat! ezért a második nál már figyeltem hogy hátha megint megjön és igen! megjött!! normálisan 4-5 napig volt . az első 2 nap közepes-erős vérzés majd utána gyengült... persze akkor nagyon megijedtem hogy biztos elment a baba, de nem! :)

az ismerősünknek meg azt mondták -aki 7 hónapig menzi szerü tüneteket produkált, hogy azért van mert vérbőség alakul ki ott lent és hát elvileg nem menzesz jelentkezik - 2. hónap után hanem elpattannak odalent az erek, és még az is lehet hogy közel azonos időben, mivel a "szervezet emlékszik" és erre hiszik hogy menstruáció... ezt én sem értettem és ő sem a mai napig!!! de orvosok - biztos tudják :D

2013. aug. 22. 22:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) de csináltam ma tesztet es negatív lett!!
2013. aug. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!