Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruáció közepén vérzés....

A menstruáció közepén vérzés. Peteérést jelent?

Figyelt kérdés
Ekkor vagyok termékeny, azon a napon? Vagy pedig utána? Hogy működik ez?
2013. aug. 21. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:

?

A menstruáció közepén nincs peteérés.

2013. aug. 21. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat, ciklust akartam írni :) Menstruációs ciklus.
2013. aug. 21. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Így már értem:D

Igen ez jelenthet peteérést, és akkor ilyenkor vagy a legtermékenyebb.

Elvileg olyan 5 napig tart a peteérés.

Szóval hajrá!

2013. aug. 21. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Jelezhet peteérést, de utalhat hormonproblémára is - nálam az utóbbi volt, innen tudom.

Elvileg amikor kiszabadul a petesejt, akkor keletkezhet egy kis vérzés, így az a jó, ha előtte voltatok együtt, vagy akkor, amikor észleled a vérzést.

2013. aug. 21. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Azon a napon vagy max a következö napon.Szerintem az nem helyes kijelentes,hogy 5 napig erik a pete.Vagyis kitudja,hogy häny napig erik ,nem is lenyeges,de az tuti,hogy miutän megerett csak azutän löködik ki,tehät csak akkor termekenyithetö meg,es ez 1 nap,jobbanmondva 24 es nagyon maximum 36 ora.
2013. aug. 21. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
18:19-es vagyok.Nem jol irtam,12-24 ora.:-)
2013. aug. 22. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!