Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett már valaki barátcserje...

Szedett már valaki barátcserje kaszulát? Mi a véleményetek róla? Nekem rendszertelen a menszeszem és nagyon magas az FSH és az LH értékem ezért elkezdtem szedni a barátcserje kaszulát.

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 18:48
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez egyébként ezeket a hormonokat is segít beállítani?
2009. okt. 29. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Korábban szedtem barátcserje kapszulát. Nem éreztem semmi változást, ezért abbahagytam. Gondolom Te is babát szeretnél és azért szeded a barátcserjét.

Nekem is nagyon magas volt az FSH értékem, ami nagyon rosszat jelent teherbeesés szempontjából. Az orvosom azt mondta, hogy a nagyon magas FSH petefészek kimerültséget jelent, ami szinte egyenlő a korai klimax-al. Nem tudom, hogy hány éves vagy Én 25 és sajnos nálam már többször volt megemelkedett az FSH érték. Szerencsére még ingadozik és van olyan ciklusom, amikor jók az értékeim, de sürgősen meddőségi központba kell mennem. Ha elfogadsz egy tanácsot inkább menj el Te is egy jó orvoshoz, hogy segítsen, mert a rendszertelen mensid is azt jelzi, hogy hormonális problémáid vannak. Van akinek segít a barátcserje és van akinek nem, de szerintem nem éri meg kísérletezni. Én 2 évig "házi" gyógymódokkal próbáltam teherbe esni, de már nagyon megbántam.

Remélem nem ijesztettelek meg, mert nem állt szándékomban. :)

2009. okt. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!