Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én látom csak a második...

Én látom csak a második nagyon halvány csíkot?

Figyelt kérdés

Megnéznétek? Ti mit láttok? Lehet hogy csak annyira akarom már látni hogy halucinálok???

[link]

2013. aug. 21. 19:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
nekem egyetlen halvány tűcsík volt mégis terhes lettem
2013. aug. 22. 19:36
 32/42 A kérdező kommentje:

Szia. Azt hiszem hajnali 5 kor nem jól láttam...itt a reggeli tesztem....lehet hogy ez is halványan pozitív???

[link]

Már nem tudom mit higyjek...lassan meg kettyózok...

2013. aug. 22. 19:51
 33/42 A kérdező kommentje:
Azt néztem, hogy rózsaszín a csík...
2013. aug. 22. 19:54
 34/42 anonim ***** válasza:

Igen, ezen mintha ott lenne. CSak hát ugye itt jön be az, hogy elvileg ilyenkor már nem szabad nézni.

Van otthon teszted? Ha nincs, vegyél egyet, és szombaton csináld meg! Amúgy mióta késik?

2013. aug. 22. 21:08
 35/42 anonim ***** válasza:
Csinálj még 1-et két nap múlva, akkor már biztosabb eredményt kapsz, hogy + vagy -.
2013. aug. 22. 21:39
 36/42 anonim ***** válasza:

ez pozitív,én a cleaerblura is azt mondtam.

két nap múlva tesztelj újra első pisiből

és meglátod erősebb lesz a csík!

biztos hogy igazam van.

a két gyerekes anyuka voltam az előzö oldalról :)

2013. aug. 22. 21:49
 37/42 anonim ***** válasza:

Hát nem tudon...nem lennék benne biztos higy ez pozitív...elázottnak néz ki és ugye kérdéses hogy időn belül jött e ki.

Reggelibő tesztelj újra!

2013. aug. 23. 08:28
 38/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Azt írta 3 cseppet tegyünk rá. Akkor máskor ne tegyek csak kettőt? Mert akkor sok a 3 ? Annyiból is jót fog mutatni?
2013. aug. 23. 09:37
 39/42 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Annyi cseppet tegyél, amennyit a tájékoztatóban írtak, nem hiába...

Csak! Megadott időn belül értékeld a tesztet.

2013. aug. 23. 15:23
 40/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok. tegnap reggel újra halvány pozit teszteltem...ma akartam megosztani az öröm hírt, hogy jobban látszódik, erre ma este elmentem zuhanyozni, és mintha villám vágott volna belém....begörcsölt a hasam, elkezdtem vérezni, és egy nagy darab valami alvadék jött ki belőlem egy darabban...mintha egy darab csirke máj lett volna... :(...szóval kár volt örülnöm....már bele betegedtem ebbe az egészbe...teljesen ki vagyok borulva... :(...miért nem akar össze jönni??? ..........
2013. aug. 26. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!