Én látom csak a második nagyon halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Megnéznétek? Ti mit láttok? Lehet hogy csak annyira akarom már látni hogy halucinálok???
2013. aug. 21. 19:05
21/42 anonim válasza:
ez igaz + jelzésnek kellenne lennie,ez negatív eddig,de kívánom neked hogy babás legyél! :)
22/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok.megcsináltam a másik tesztet is....full negatív lett...már teljesen kikészülök ettől a sok negatív teszttől.....
Szép napot mindenkinek.
2013. aug. 22. 05:57
23/42 anonim válasza:
Ne keseredj el, lehet hogy az nem olyan érzékeny. Próbáld meg 3 nap múlva újra a tesztelést!!
24/42 anonim válasza:
Hány napja késik? Várj pár napot és tesztelj újra!
Kitartást!!!
7es voltam
25/42 anonim válasza:
Jaj bocsánat most látom írtad...pedig kerestem. Várj akkor hétvégéig vagy hétfőig , azt már fixre ki kell mutatnia szerintem!
26/42 anonim válasza:
milyen volt az a másik teszt?
10 es érzékenységűt vegyél az a legérzékenyebb!!!
töltsd már fel ezt a full negatív tesztet légyszi
és ha tudod a negatívját is
és a clearbluenak is !!
27/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Este tudom megoldani,mert dolgozom. De felteszem. Szép napot.
2013. aug. 22. 14:57
28/42 A kérdező kommentje:
Ja,és gravid hcg volt a mai full -teszt...
2013. aug. 22. 14:58
30/42 anonim válasza:
Kedves kérdező sajnos ennél a tesztnél vastagabb kell legyen a függőleges vonal még ha nagyon halvány is mert csak akkor pozi..Csapott már be engem is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!