Mikor forduljak orvoshoz?
Látni még nem fog semmit, ha babát vársz, max. a korábbi vetéléseidre tekintettel kapsz valami bogyót a megtartás érdekében, de még ez sem biztos, ha panaszmentes vagy.
Én is vetéltem és most pozitívat teszteltem. Úgy gondoltam, hogy én is fejvesztve rohanok a dokihoz, de most, hogy már kézzel fogható az eredmény (pozitív teszt), így valamiért nem érzem, hogy mennem kéne. Két hét múlva tervezek menni, akkor leszek elvileg 6+5 hetes. Amíg nem tapasztalsz semmi rendelleneset (görcs, vérzés), addig talán neked sem érdemes hamarabb menni. A 6. héten már szívhang is lehet, az meg nincs olyan messze. Szerintem légy türelmes! Kitartás!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Előző vagyok!
Még annyit akartam, hogy én azért sem megyek dokihoz azonnal, mert sajnos sok olyan esetről hallunk, hogy pozitív teszt után megjön a menstruáció. Tegnap teszteltem pozitívat, legközelebb holnap, majd kedden fogok még egy-egy tesztet csinálni, hogy lássam, hogy erősödik-e a csík. Ha nem, azonnal megyek dokihoz, mert valószínűleg akkor gond van a terhességgel. Ha erősödik, kivárom a tervezett dokilátogatást. A tesztelgetés sem kőbe vésett, de legalább támpontot ad és ha tényleg erősödik a tesztcsík, kicsikét te is megnyugszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!