Több mint 10 hónapja próbálkozunk, és nem jön a tesó. Szerinttek forduljak orvoshoz?
32 éves vagyok a férjem 33. 3 és fél éves most a kislányunk, Ő 8 hónapra jött össze. Nem görcsöltem rajta, csak élveztük az életet. Most sem görcsölök, csak azért már nem bánnám, ha terhes volnék. Eleinte mértem a hőmet, ittam teákat, vitaminokat szedtem. Most már fel hagytam ezekkel. Menjek utánna a dolgoknak, vagy még hagyjak időt magamnak?
Anyám szerint csak megfejnek, de gyereket nem fognak csinálni az orvosok.
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat!
engem kivizsgáltak és minden rendben volt.
11.hónapban sikerült a tesó,pedig az első azonnal összejött.
szerintem legyél még egy kis türelemmel.
Pajzsmirigy probléma miatt is várathat magára a babó, érdemes lenne kérned a háziorvostól egy bautalót TSH vérvételre. Én éveket vártam babára, mikor teljesen véletlen derült ki mi a baj, és csak egy vérvétel kellett hozzá, és egy hozzáértő orvos :)
Sok sikert!
Vérvételen már voltam tavasszal, és azt mondták minden rendben.
No a hozzá értő nődoki már nehezebb falat. Van egy, de szerintem "szarik" rám! Mindíg azt ecsetelgeti, hogy mikor és hogy legyünk együtt, de ezen kívül nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!