Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Mikor van peteérésem...

Segítség! Mikor van peteérésem? Olvassátok lejjebb!

Figyelt kérdés
Tüneteim: 12.nap:hirtelen mellfeszülés,szexkívánás.Volt szex is. 13.nap délután: vizes nyák, szexkívánás. Aztán hasfeszülés, folyás+kívánalom elmúlt:) MI A HELYZET? mikor érdemes még szexelnünk? 1éve nincs baba:(
2013. aug. 16. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
12-16 napig jó,a vizes nyák még nem az igazi,tojásfehérje jellegűnek kellene lennie,a mellfeszülés lehet előjel,szerintem még ovu előtt vagy.2 naponta legyetek együtt.Szexkívánás,hát nem hiszem,hogy ez ovu tünet,de persze nem árt:)Sok sikert!!
2013. aug. 16. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Tajasfeherjes nem volt? Bar nem törvenyszerü.Amikor nekem pe-m van ,en is erzek szexelhetneket.:-)
2013. aug. 16. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy rosszul írtam, a nyák tojásfehérjés volt, nyúlós. Bromocriptint szedek fél éve, többi hormon, férjem ok. Tegnap is voltunk együtt, de lehet, ez már túl gyakori:) Ma, a 14. napot hagyjuk ki? 28-30 naposak a ciklusaim.
2013. aug. 17. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:
További helyzetjelentés: 13.nap este: szex, 14. nap no szex, 15. nap: barna folyás a betéten, nyák semmi, iszonyatos hasszurkálás a jobb petefészkemben, át a derekamba. Ma szex újra, majd este:) Véleményetek?
2013. aug. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!