A barátcserje kitolhatja a ciklust, ha mastodynon cseppeket is szedem mellette?
igen kitolhatja. A palástfű tea , abban segít , hogy a méhfalat készíti fel a beágyazódésra , ill segíti a megtapadást.
"A palástfű méhizomerősítő hatású, illetve segít a hormonszintet beállítani."
Nem értem, miért mondta ezt a dokig. A Mastodynon cseppek egyedüli hatóanyaga a barátcserje. A barátcserje-kapszulának is egyedüli hatóanyaga a barátcserje. (Sőt, a Premens tablettának is.) Minek szednéd ugyanazt a hatóanyagot két küéönféle formában?
nekem egyetlen árva nappal sem tolta ki. Viszont a közti vérzésem és a pms tüneteim teljesen elmúltak tőle. Nekem bevált.
A palástfű-tea a ciklus második felében a méhnyálkahártyát erősíti, így segítve a babó beágyazódását.
Köszönöm a válaszokat, akkor ihatom a palástfű teát a ciklusom közepétől?
Eddig 28 napos volt a ciklusom, mostanában teljesen felborult, kiderült, hogy peteérésem sincsen. Akkor kb a 14. naptól ihatom a palástfüvet, nem árthat? most is 2 napja késik, egyenlőre azon izgulok, hogy egyáltalán megjöjjön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!