Barátcserje meg a Mastodynon csepp az ugyanaz?
Nem, a barátcserje csak ebből a gyógynövényből készül.
A Mastodynon cseppnek is ez a fő alkotóeleme, de emellett még pár homeós cucc van benne, megfelelő keverékben. Összetettebb.
Árban nagyjából ugyanaz.
köszi a választ.
Ugye jól tudom, hogy a progeszteront megemeli. Mert úgy néz ki hogy babás vagyok., és szeretném szedni.
én szedtem 3 hónapig. És nem progreszteront emeli. Nem szabad terhesen szedni. És IGEN barátcserje van benne, csak nagyobb koncentrációban. Egyébként vényköteles gyógyszer nekem csak arra adta ki a patikus. Ha ilyen jellegű problémád van, el kell menni dokihoz. Iratni Duphastont, ez szájon át, de jobb az utrogestan hüvelykapszula, mert jobban felszívódik. Én most napi 3x1-et használok. Elméletileg 5+1 vagyok jövőhéten orvos.
Lombik előtt jött össze, :-) a mastodinont 3 hónapig szedtem, mint utsó lehetőséget a meddőségi előtt, de nem segített. A HSG volt a nyerő:-) Szerintem ha babás vagy nem szabad "házilag" ügyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!