Hangulatingadozás lehet terhességi tünet? Vagy most mi van?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve próbálkozunk.Eddig nega tesztek jöttek egymás után.most valahogy másképp érzem magam,voltam már álterhes,de ez nem az.Nincsen más tünetem,egyik percben sírhatnékom van,hamar felkapom a vízet,olyanon is,amin nem kéne,egy picit szúrkál a hasam.rengeteg sütit eszek,előtte meg alig ettem valamit.2009. okt. 27. 21:57
1/2 anonim válasza:
Lehetnek persze ezek is terhességi tünetek. TESZT!
Viszont engem érdekelne, hogy milyen az álterhesség, mert én meg nem tudom mi van velem 16 napja késik, már szinte minden tünet megjelent, de a teszt negatív. LEírnád néhány mondatban neked milyen volt--bocs hogy így belekérdezek
2/2 anonim válasza:
Nekem is 5 napja késik, tesztek negatívak. :(
Remélem te babás vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!