37. napnal tart a ciklusom, kesik a mensim, hanyingerem van kb masfel hete, erzekenyek a melleim, faj a hasam. Csinaltam tegnap es ma tesztet (Gabriel), mindketto negativ lett. Szerintetek lehet ez terhesseg? Vagy mi lehet az oka a tuneteimnek?
Figyelt kérdés
A ciklusom kb 7-8. napjan voltunk egyutt, ugy, hogy nem vedekeztunk. Nem tudom mire gondoljak. Orulnek a babanak... :)2009. okt. 27. 20:30
1/5 anonim válasza:
Két eset lehetséges, vagy késői peteérésed volt, és akkor még sajnos meg fog jönni, azért is negatív a teszt. Vagy pedig korai, akkor lehetnél terhes, de hát a teszt sajnos negatív, így ennek kevés a valószínűsége. Én még várnék egy picit, és ha továbbra sem jön meg és a teszt is negatív, akkor mennék a dokihoz.
2/5 anonim válasza:
Nehezet kérdezel, valószínűleg ezért nem kaptál még eddig választ. Pontosan nem is lehet ezt így megmondani, esetleg egy orvos tippelhet.
Nekem az első terhességemet a 8. héten mutatta ki a teszt, de ez azért nem általános.
Ugyanakkor lehetnek egyéb nőgyógyászati problémáid, amitől ezek a tüneteid vannak, sőt, menzeszed sem jött meg. Egy egyszerű ciszta is bekavarhat ám ilyenformán. Szóval, sokféle oka lehet, lehet baba is. Én drukkolok neked, hogy az legyen!
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Picit aggodom, meg varok par napot, aztan emegyek orvoshoz. Ez mar 6. het lenne, remelem mar latni fogja tisztan, h mi a helyzet. Attol tartot vmi gaz van....
2009. okt. 28. 07:11
4/5 anonim válasza:
reméljük, nincs semmi gáz. Majd írd meg, mi volt!
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi elorelepes. Negativ teszt ovabbra is, tunetek enyhultek, ill elmultak. Dokihoz nem sikerult elmenni, huzos hetem volt a munkaban, nem hianyozhattam. Azota rajottem, h lehet a sok stressz miatt kesik.... Most fejezek be egy kepzest, es volt jopar vizsgam, sok sok idegeskedessel... Ez is bekavarhatott a dolgokba... Jovo heten doki, es remelem mindenre lesz valasz :)
2009. okt. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!