Pozitív vagy negatív?
Ilyen volt az aprilisi gorbem amikor teherbe estem. 8hetesen missed ab lett ,mert nem volt eletjel :(
Ez is cikkcakkos volt akkor? Nem nagyon ertek hozza sajnos.
15:12-es vagyok!
Én nem figyelem a tüneteket, pontosan azért nem, ami veled is történt: én is 8 hetesen vetéltem :( Tudom, hogy akkor mik voltak a terhesség velejárói, most direkt nem figyelek ezekre a jelekre, mert nem szeretnék túl nagyot koppanni, ha mégsincs baba.
Engem is nagyon mozgat, hogy vajon van-e baba, de két dolgot akarok nagyon elkerülni így a vetélés után:
1. Oltári nagyot csalódni
2. Egy túl korai pozitív teszt után menstruálni (ami ugye köztudottan elég sok nővel megeshet).
Úgyhogy inkább várok :) Ha van baba most és maradni akar, akkor lesz 4-5 nap múlva is :)
Kívánom a legjobbakat neked!
Nekem is ezt mondta a doki és ő sem küldött kivizsgálásra, én önszorgalomból mentem laborvizsgálatra, ami alapján hormonális gondom valószínűleg nincs. Talán tényleg csak szelektál a természet, de nagyon nehéz elfogadni, én ezt megértem és átérzem.
Én 25 éves vagyok, sokan mondják, hogy "ejj, ráértek arra még", de NEM. Szeretném én is átélni ismét a terhesség csodáját. Az érzés nem korfüggő.
Kívánom, hogy mielőbb megkapjátok ti is a kis Csodátokat, aki veletek is marad és boldoggá tesz titeket :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!