Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom a mensit. Nem a legjobb kép sajnos.

[URL] [link]

2013. aug. 12. 14:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Igen nekem is furi ez a gorbe. Es nem is jo helyre huzta az ovut. A kivigzgalast kinel kell kerni? Haziorvos ad beutalot?
2013. aug. 12. 15:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Ilyen volt az aprilisi gorbem amikor teherbe estem. 8hetesen missed ab lett ,mert nem volt eletjel :(

[link]

Ez is cikkcakkos volt akkor? Nem nagyon ertek hozza sajnos.

2013. aug. 12. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:

15:12-es vagyok!

Én nem figyelem a tüneteket, pontosan azért nem, ami veled is történt: én is 8 hetesen vetéltem :( Tudom, hogy akkor mik voltak a terhesség velejárói, most direkt nem figyelek ezekre a jelekre, mert nem szeretnék túl nagyot koppanni, ha mégsincs baba.

Engem is nagyon mozgat, hogy vajon van-e baba, de két dolgot akarok nagyon elkerülni így a vetélés után:

1. Oltári nagyot csalódni

2. Egy túl korai pozitív teszt után menstruálni (ami ugye köztudottan elég sok nővel megeshet).

Úgyhogy inkább várok :) Ha van baba most és maradni akar, akkor lesz 4-5 nap múlva is :)

Kívánom a legjobbakat neked!

2013. aug. 12. 16:04
 14/20 A kérdező kommentje:
15:12-es sajnàlom,hogy Te is átélted :'( . Pròbálok nyugodt lenni. Sajna En 2 babàt vesztettem el. Àprilisban ezért is kaptam duphastont. Semmilyen kivizsgálást nem csináltak. EzErt is aggòdom. Ha megakar jönni semmi gond. Nekem a fejlődési szakasznál van valami bibi :( . Nekem us tobbszor volt,hogy pozi teszt azzan megjott. A termeszet szelektal ezt mondta a doki. Hat nem vigasztal de remelem egyszer bekoltozik a kis angyal 9honapra a pocimba. 32 eves vagyok es minden honappal varom :)
2013. aug. 12. 16:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondta a doki és ő sem küldött kivizsgálásra, én önszorgalomból mentem laborvizsgálatra, ami alapján hormonális gondom valószínűleg nincs. Talán tényleg csak szelektál a természet, de nagyon nehéz elfogadni, én ezt megértem és átérzem.

Én 25 éves vagyok, sokan mondják, hogy "ejj, ráértek arra még", de NEM. Szeretném én is átélni ismét a terhesség csodáját. Az érzés nem korfüggő.

Kívánom, hogy mielőbb megkapjátok ti is a kis Csodátokat, aki veletek is marad és boldoggá tesz titeket :) :) :)

2013. aug. 12. 16:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom hogy nagyon rossz helyre húzta az ovudat,de a görbéd nagyon ígéretes,sajnos a teszten nem látok semmit.Kívánom szívből hogy baba legyen a dologban! :)
2013. aug. 12. 18:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek! Szerintem En is nekiindulok egy kivizsgalasnak.
2013. aug. 12. 20:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Sajnos megjott :'(
2013. aug. 12. 22:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Menj el a MensMentisbe. Nagyon jó szakemberek. Valami nincs rendben nálad, szerintem ha beállítják a pajzsmirigy értékeid akkor nem lesz gond.
2013. aug. 13. 13:47
 20/20 A kérdező kommentje:
A haziorvos nezte a tsh ertekem es az rendben volt. De mas hormonvizsgalatot o nem kerhet csak nogyogyasz. Ez a hely pesten van? Mennyi egy ilyen vizsgalat?
2013. aug. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!