Pozitív vagy negatív?
2013. aug. 12. 14:56
3/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon korán teszteltél. Én azt javasolnám, hogy várj legalább a hét végéig ezzel. A görbéd alapján még bármi lehet, a teszted most (még) negatív.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek szerint nem törvényszerű,hogy hamarabb mutassa a teszt?
2013. aug. 12. 15:05
5/20 anonim válasza:
Ez negatív!Várj amig nem jön meg,utána van értelme tesztelni!
6/20 anonim válasza:
Nem, sőt!
Nekem július 14-én volt meg utoljára és még mindig úgy gondolom, hogy nem érdemes tesztelnem. Majd pár nap múlva ráérek, akkor már biztosat mutat (akár negatív, akár pozitív lesz).
7/20 anonim válasza:
Negatív. Egy hét múlva próbálj ismét tesztelni! Sok sikert kívánok!!!! :-)
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönom a vàlaszokat! Várok. :)
2013. aug. 12. 15:21
9/20 A kérdező kommentje:
15:12 - nek ! Èrzel vmi tünetet? Nekem jul 18-an volt meg. Irigyellek.,hogy ilyen turelmes vagy!
2013. aug. 12. 15:23
10/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Kívánom szívből hogy sikerüljön, de ha mégsem, akkor fontolóra vennék egy endokrin kivizsgálást, mert szerintem ez nem egy peteérést mutató ciklus.
Nagyon cikk cakkos és alig lehet meghatározni az alaphőt és az emelkedést.
Én abban sem vagyok biztos hogy volt peteérésed.
DE ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!