Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig kell kiparnazva fekudni...

Meddig kell kiparnazva fekudni egyuttlet utan, hogy ne folyjon ki belolem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8. válaszoló vagyok.

én tényleg úgy gondolom,hogy több sperma,több esély. A spermák,ahogy úsznak a petesejt felé,nagy részük elhal már út közben és olyan anyagot bocsátanak ki (vagy mi) amiben a többi élő spermium tovább tud úszni.Ezt valahol olvastam. Ott van még a gravitáció is egy jó érvnek.

Mi több hónapig próbálkoztunk a férjemmel ,én is úgy gondoltam,hogy megyek zuhanyozni,aztán úgyis terhes leszek,de nem így lett,aztán gondoltam kipróbálom a fekvős módszert és abban a hónapban terhes lettem. Nem biztos,hogy a fekvés miatt,de abban a hónapban nagyon pozitív voltam ezzel kapcsolatban és úgy gondoltam,hogy most sikerülnie kellett! tehát kedves kérdező,csak próbáld ki a módszert ,nem veszítesz vele és szerintem inkább ez a " kihalt volna az emberiség" duma lett közhely.

2013. aug. 12. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
ma 17:46-os: rengetegen lettek úgy terhesek, hogy a férfi volt alul, és hiába volt gravitáció, mégis összejött a baba.
2013. aug. 12. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es azért gondolkozz már egy kicsit... a világ nagyobbik részén, Kínában, Afrikába, Indiában szerinted a nők kipárnázva fekszenek, hogy teherbe essenek? És a romák?? Ők is? Na ne röhögtess már... A butaság ismét utat tört magának személyedben.
2013. aug. 13. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:

11-es csak azért írt hülyeséget, mert az nem igaz, hogy több hímivarsejt akkor több esély (persze most egészséges férfi esetében írom ezt), mivel 200-300 millió! hímivarsejt lökődik ki, és ezek közül 300-500 jut el a petesejt közelébe, amiből csak 1 termékenyítheti meg, az is csak megfelelő körülmények között.

Szóval csak a FELESLEG folyik ki, a hímivarsejtek nagy része azonnal elhal, amelyek nem tudnak beljebb kerülni a hüvelyben, melyek érintkeznek a hüvely sava közegével, de ez így normális, hiszen elég hogy 1 darab bejusson a célba.

Gondolj bele, régen 200 éve mikor minden családban 5-10 gyerek volt a parasztvilágban, akkor sem állt gyertyaállást az anya együttlét után mégis 1-2 évente szült új gyereket..., ennyivel egy gyerek sem születne, kihalna az emberiség.

2013. aug. 13. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
A gravitáció itt nem sok szerepet játszik, hiszen a hímivarsejteket nem a gravitáció viszi előre! HA a gravitáció lenne a fontos, akkor közösülés után 1 hétig fekve kéne maradni, hiszen a beágyazódás még 1 hét onnantól hogy a hímivarsejt megtermékenyítette a petesejtet. A petesejt szabadon "úszik" a petevezetékben megtermékenyítés után ahogy addig a hímivarsejt is tette azt, annak ellenére hogy te közben takarítasz, munkába jársz, tehát a gravitáció az idő döntő többségében ellene dolgozik stb.
2013. aug. 13. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as úgy látszik a bunkók is megszaporodtak ezen az oldalon a Te személyedben!:)
2013. aug. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!