Meddig kell kiparnazva fekudni egyuttlet utan, hogy ne folyjon ki belolem?
8. válaszoló vagyok.
én tényleg úgy gondolom,hogy több sperma,több esély. A spermák,ahogy úsznak a petesejt felé,nagy részük elhal már út közben és olyan anyagot bocsátanak ki (vagy mi) amiben a többi élő spermium tovább tud úszni.Ezt valahol olvastam. Ott van még a gravitáció is egy jó érvnek.
Mi több hónapig próbálkoztunk a férjemmel ,én is úgy gondoltam,hogy megyek zuhanyozni,aztán úgyis terhes leszek,de nem így lett,aztán gondoltam kipróbálom a fekvős módszert és abban a hónapban terhes lettem. Nem biztos,hogy a fekvés miatt,de abban a hónapban nagyon pozitív voltam ezzel kapcsolatban és úgy gondoltam,hogy most sikerülnie kellett! tehát kedves kérdező,csak próbáld ki a módszert ,nem veszítesz vele és szerintem inkább ez a " kihalt volna az emberiség" duma lett közhely.
11-es csak azért írt hülyeséget, mert az nem igaz, hogy több hímivarsejt akkor több esély (persze most egészséges férfi esetében írom ezt), mivel 200-300 millió! hímivarsejt lökődik ki, és ezek közül 300-500 jut el a petesejt közelébe, amiből csak 1 termékenyítheti meg, az is csak megfelelő körülmények között.
Szóval csak a FELESLEG folyik ki, a hímivarsejtek nagy része azonnal elhal, amelyek nem tudnak beljebb kerülni a hüvelyben, melyek érintkeznek a hüvely sava közegével, de ez így normális, hiszen elég hogy 1 darab bejusson a célba.
Gondolj bele, régen 200 éve mikor minden családban 5-10 gyerek volt a parasztvilágban, akkor sem állt gyertyaállást az anya együttlét után mégis 1-2 évente szült új gyereket..., ennyivel egy gyerek sem születne, kihalna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!