Ha csak három napig van meg a menszim, és utánna két három nappal van a tojásfehérje folyásom akkor valószínű hogy abban az időszakban vagyok termékeny?
Figyelt kérdés
Férjemmel már öt hónapja próbálkozunk,de nem vagyok még babás,most,a menszim első napján elkezdtem inni a cickafarkfű teát,de meddig igyam,ha csak három napig van meg a menszim?2009. okt. 27. 13:25
1/9 anonim válasza:
Ezt így sajnos nem lehet megmondani tuti biztosra. vezess hőgörbét, az el fogja árulni, mikor vagy féidőben, mikor vagy termékeny.
2/9 anonim válasza:
Ovutesztel vagy görbélvel egészítsd ki a nyák figyelését, nekem a mensim 5 napig volt( az 5. nap csak vérfolt.) 5 nap múlva megjelent a nyák , de az ovu teszt és a hőm is kimutatta hogy a 13. 14. napon volt meg az ovum.Én is ittam ebben a hóban cickát, mensi utolsó napján mikor kevés volt akkor kezdtem , és aznapig ittam amíg el nem indult a hőm felfelé, majd onnantól palástfű tea, napi fél liter, + egy barátcserje kapszula.
3/9 anonim válasza:
Szia én is a menzim első napján kezdtem el inni a cickafarkfüvet,a menzi 2 és fél napig tartott,rendes vér,aztán mintha elvágták volna.Utána 1 csepp vér nem jött több,pedig a menzim 5-6 napos.Igaz a cickát másnap abba hagytam,mert 2x is meghánytatott.Lehet hogy a tea miatt volt ilyen rövid a menzim?Neked mindig 3 naposak?Bocs hogy nem tudtam a kérdésedre válaszolni...:)
4/9 anonim válasza:
Utolsó! Csináltál terhestesztet?
5/9 anonim válasza:
Ma akartam csinálni tesztet,de faluban lakunk itt nem szeretnék venni stb.Holnap v. holnap után megyek városba ahol nem ismernek,és majd ott veszek.Viszont egyre jobban gyanakszom babyre.Sok a savam,éjszakánként sűrűn járok pisilni,ma ittam cicka teát,de megint meghánytatott.Kíváncsiságból ittam.Álmos vagyok nagyon,és tegnap óta nagyon szédülök.A vérnyomásom elég alacsony,megmértem.A párom nem akarja h. teszteljek szerinte csak pénzkidobás,mert hát ugye megjött.De azt nem akarja megérteni,h. 2.5 nap nagyon rövid idő......Ha lesz eredmény megírom...
6/9 anonim válasza:
Azonnal felejtsd el a cickateát, elvetélhetsz tőle!Lehet, hogy nem véletlenül hánytál miatta.:)
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én a helyedben ovutesztet használnék a pé. megállapítására. A cickafarkfüvet csak az ovulációig szabad inni, utána palástfű.
8/9 anonim válasza:
17.56-os vagyok csináltam 1 tesztet,negatív lett.Ezekután ha megjön akár 1 napra is,nem csinálok tesztet.
9/9 A kérdező kommentje:
17.56-os nagyon sajnálom,hogy nem jött össze,drukkolok,hogy minél hamarabb sikerűljön,mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 30. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!