Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tojásfehérje szerű nyák...

A tojásfehérje szerű nyák több nappal is megelőzheti az ovulációt?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. febr. 18. 11:08
 2/9 A kérdező kommentje:
tapasztalatok, akiknek siekrült a babu? nekem csütörtökön volt olyan (bocsánat a kifejezésért) átlátszó nyákcsomó este a papíron...de a férjem elutazott, 7főn jön haza. szerintetek az késő? a hőm még stagnál :(
2011. febr. 18. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ovutesztet használsz? Mi 2-3 nappal voltunk ovu előtt, úgy sikerült.
2011. febr. 18. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 9. ciklusnapon, gondoltam ma kezdem el. Mivel 27-28 naposak a ciklusaim azt hittem 14 körül van peteérésem, de ez a nyák most bezavart :)
2011. febr. 18. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Á, szabályos ciklussal valóban akörül lesz, ne izgulj. Nyák meg többször is lehet még előtte. Csak csináld a teszteket. Nekem ilyen ciklussal soha nem volt ovum a 14. nap előtt.
2011. febr. 18. 11:33
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor ez a "nyákgolyó" vagy mi csak egy jel, hogy majd le ne spirázzam túl a dolgokat? :))
2011. febr. 18. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg :)
2011. febr. 18. 11:37
 8/9 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Amikor a legtöbb nyák van, és szinte kizúdul, akkor a legjobb próbálkozni. Egyébként sokaknak ilyenkor fáj a petefészke is, és megnő a szexéhsége.
2011. febr. 18. 11:38
 9/9 A kérdező kommentje:
hát, picit beleszúr néha a petefészkembe valami, de akkor remélem csak érik a tüszőben a pete...és még vár pár napig
2011. febr. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!