4 napja pozitív ovuteszt hormonproblémára utal? Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Már tettem fel egy hasonló kérdést. A logikai problémám a következő: rá van írva a használatira, hogy ha már egyszer poz. lett, nem kell többet elvégezni. De az is elterjedt, hogy az utolsó poz. nap után van az ovuláció. Na most, ha az első teszt után nem csinálok többet, nem tudhatom, mikor volt az utolsó pozitív nap. Egyébként tapasztalt tesztelő vagyok, tudom, milyen a pozitív, eddig csak 1 napig volt minden hónapban, egyszer 2-ig.2009. okt. 27. 12:43
1/5 A kérdező kommentje:
Ráadásul utánanéztem, a szakirodalom szerint az Első(!) + napot kell figyelembe venni.
2009. nov. 5. 17:13
2/5 anonim válasza:
menj orvoshoz, kérj részletes hormonvizsgálatot. lehet, hogy a hcg is bezavar. lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy hormonális problémád van.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Biztos, hogy nem vagyok terhes. Én is hormongondra gyanakodtam.
2009. nov. 7. 16:55
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ha vezetnél esetleg hőgőrbét is az ovuteszt mellé abból rengeteg minden kiderül ám. A hormonproblémák 90% -a is például. És látnád rajta a peteérést, tüszőrepedést stb.Esetleg még azt is ha az ovuteszt nem működik helyesen vagy akár ahogy te mondod több napra pozitív eredményt ad.
Az orvosod úgyis fog kérni hőmérsékleti gőrbéket tőled, hogy lássa hogyan alakul a ciklusod, valamint ha felír gyógyszert akkor arra hogyan reagál a szervezeted.
Én vezettem hőgőrbét is az ovutesztek mellé és így 100%-os eredményt kaptam a ciklusomról.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Olyat is olvastam, hogy egymás után 2 pete érik ilyenkor. Megvárom a következő hónapot, ha akkor is ilyen, megyek a dokihoz.
2009. nov. 8. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!