Az orvosomtól kértem beutalót hormonvizsgálatra, de azt mondta hogy csak egyszer kell menni. Szerintem pedig ahogy itt is olvasom 3*Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Lehet orvost kellene váltanom mert szerintem egy vérvételből nem sok mindent lehet megállapítani.Aki volt ilyenen az mit gondoltok erről?Ugye szerintetek is kevés az egy alkalom?
Változóak a ciklushosszaim és ezért gondoltam és kértem a a dokit hogy szeretnék elmenni tudni hogy minden rendben van.A hőm alapján van peteérés de azért szeretnék biztosra menni hogy minden hormonom a helyén van.
2009. okt. 27. 08:23
1/4 anonim válasza:
Én is csak egyszer voltam,a 22. napon!
Minden rendben volt,tökéletes,azt mondta a doki!
Így többet el sem küldtek még kontrollra sem!
2/4 anonim válasza:
az igazi endokrinológiai vizsgálat minimum két vérvételből áll, de sokan csak egyszer néznek hormonszintet, szerintem mne aggódj, ha ezzel minden rendben lesz, ha van valami eltérés, akkor alaposabban utána kell nézni..
3/4 anonim válasza:
Én is csak egyszer voltam a ciklus 4.napján.Most voltam épp a leletemért és tökéletes.
4/4 anonim válasza:
Én meddőségiben voltam és 4X voltam vérvételen, a ciklus 3., majd 19., 21., 23. napján, a 21. napon vettek vért, aztán kaptam valami gyógyszert és úgy is vettek vért. Én még nem tudom mi az eredmény, de ezek alapján az 1 kevésnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!