Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet h terhes vagyok? Kerlek...

Lehet h terhes vagyok? Kerlek ez nagyon surgos

Figyelt kérdés

Szombaton tortent meg a sex

Vasarnap kellet volna megjonnie

De semmi azota kesik

Penteken eleg citromot ettem h kessen de azt olvastam h az csak 1-2 napot keslelteti

2013. aug. 9. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnos lehetsz terhes, de már a 72 órás tablettához késő van, teszt pedig csak a esemény után 12-14 nappal végezhető el, mert nagyobb mennyiségben akkor termelődik a HCG nevezetű terhességo hormon. Az is lehet, hogy csak parázol és azért nem jön meg. Én ezt azért esélyesebbnek tartom, mint, hogy terhes lennél. 16 évesen amúgy meg nálam speciel még nem állt be rendesen a ciklus, így vagy megjött, vagy nem. Azért tesztelj bátran, mert, ha esetleg baba van a dologban, jobb minél hamarabb megtudni. :-)
2013. aug. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!