Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma pozitivat teszteltem de...

Ma pozitivat teszteltem de délelőtt nagyon éleseket hasogatott az lahasamba mitől lehet? Kb 5 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nålam így kezdődött. És pàr nap szenvedés utàn,Duphaston mellett elvetéltem
2009. okt. 26. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül kell aggódnod. Ha vérzés, és erős görcs nincsen, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Azóta elmúlt ez az érzés?
2009. okt. 26. 18:43
 3/11 A kérdező kommentje:
azóta elmúlt délelőtt volt és azóta semmi akkor még akár meg is maradhat? mikor érdemes orvoshoz fordulni? pár nap múlva teszteljek még?
2009. okt. 26. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Szerintem ne tesztelj újra. Én 5 hetesen mentem orvoshoz, de nem "önszántamból" hanem mert barnáztam, és akkor még csak petezsákot láttak uh-n. 6 hetes+3 naposan viszont már volt szívhang is. Szerintem várj egy hetet, aztán menj dokihoz. A terhesség során normálisnak mondható a hasszurkálás, mert ahogy nő a méh, húzódik a méhszalag, és ez okozhat ilyen érzést. Én most 14 hetes vagyok, de még most is szoktam érezni.

2009. okt. 26. 18:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok a babádhoz. Nem kell másik teszt. 1-2 hét múlva menj orvoshoz, akkor már lez szívhang is. Ha görcsölsz, vérzel, barnázol, akkor viszont azonnal. Ha kell este, éjszaka az ügyeletre. Ha nincs gond, egy kis szúrkálódás belefér. Vigyázz magatokra! Boldog babavárást:-))
2009. okt. 26. 19:06
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nekem nincs se vérzés se barnázás csak a szúrkálás és a görcsölés volt délelőtt ennyi akkor várok és 1-2 hét múlva megyek dokihoz!
2009. okt. 26. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem mai napig szurkál a hasamba élesen,épp ma kérdeztem a dokit,hogy nem baj e,de kora terheségnél normális.Úgyhogy nyugodj meg,nekem ezen kivül semmi tünetem nem volt,csak még 7 hetesen elkezdett fájni a mellem.Orvoshoz szerintem 6 hét után menjél.11hetes km.
2009. okt. 26. 19:37
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönök mindenkinek mindent!
2009. okt. 26. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt a derekam és menziszerű görcseim voltak, véreztem is mikor elment. De a rendes terhességemnél nekem is volt ilyen éles szúrkálás kb. a 8. hétig néha-néha. De semmi baj nem volt.
2009. okt. 26. 19:53
 10/11 A kérdező kommentje:
ma megyek dokihoz majd irok!
2009. okt. 27. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!