Lombikosok! Beültetés utáni 7. napon barnás-rózsaszínes maszatolás, rövid ideig tartó hasszúrka és enyhe mensis érzés! Ez lehet beágyazódásos várzés és a tünetei?
Figyelt kérdés
Más tünetem nincs.2013. aug. 6. 19:35
11/16 anonim válasza:
köszönöm,tudom mit érzel!Nekem képzeld el az első lombiknál egysem termékenyült meg,a másodiknál pedig nem maradtak meg.Azóta teljesen megjött?
12/16 A kérdező kommentje:
Akkor neked sem könnyű:(Igen,azóta normálisan megjött és a hasam is rendesen görcsöl mint máskor menszeszkor de akkor sem értem hogy hogyan jöhetett meg a 8. napon?!
2013. aug. 8. 11:06
13/16 anonim válasza:
Szia! Jómagam sok lombikon vagyok túl. Én a helyedben konzultálnék a dokimmal. Már négy sikeres lombikom volt, sajnos kettő kürtrepedéses méhenkívülim, és kettő vetélés. Ám amiért írok Neked: Januárban a sikeres lombikomnál ET.+8.nap barnás - rózsaszínezni kezdtem, de felhívtam a dokimat a Kaáliban és ő megemelte az Utrogestan dózisomat akkor 3x3-ra. ekkor a vérzés elmúlt, és ET.+10.nap gyönyörű pozitívot teszteltem. sajnos a vége februárban egy imperfect vetélés lett, és missed ab.A lényeg,hogy vérzés mellett is lehet pozitív teszt, de ha módodban áll, beszélj a téged kezelő orvossal, lehet behív vérvételre,hogy elindult e egyáltalán valami. ET.+8.nap igen korán van,hogy Utro mellett is megjöjjön. Most én is izgulok, átérzem min mész keresztül,nekem egy 5 napos szép blasztobaba van a pocakomban, jövő hét szerdán remélem zebracsíkosat tesztelünk majd,akkorra hívtak vissza.
14/16 A kérdező kommentje:
Én is Kaális vagyok és 2 gyönyörű blasztobabát kaptam vissza,bíztam is bennük nagyon de attól tartok hogy ez rendes menszesz mert már 7.nap barnáztam tegnap megjött és azóta tart,görcsöl a hasam és darabos is(nem az utro-tól):(felhívtam a kaálit és azt mondták hogy ne csináljak semmit,ne aggódjak mert ez lehet terhesség is majd menjek amikor megbeszéltük:s
2013. aug. 8. 16:00
15/16 anonim válasza:
Szia! Mikorra kértek vissza? Nálatok vérvétel vagy vizeletteszt van? (utolsó válaszadó vok)
16/16 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket,azt mondták hogy hagyjam abba az utrogestant és menjek ha lezajlott a mensi.leszívástól 3 hét mulva kellett volna visszamenni uh-ra.
2013. aug. 8. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!