Nagyon halvány barnás maszatolás mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Jövő hét közepére nem várom a mensit. Nagyon halvány barna maszat van tegnap óta a bugyimon. Már 1 hete fáj a cicim. Inkább amolyan izomláz- fél alsó felén. Időnként belenyilalást érzek a petefészkem környékén. Ez lehet mensi előzetes is, de mostanában bár mindig pontos az előjelek nem a megszokottak. Elvileg okt. 7- én volt peteérésem. Azelőtt és akkor együtt voltunk, de utána nem nagyon tudtuk megoldani. Tehát sztem kicsi az esélye a babónak. Vagy mégsem?2008. okt. 17. 09:00
1/4 anonim válasza:
Szia! Tudom nehéz lesz,de ki kéne birnod mensiig! az a biztos,és utána tesztelj! Nagyon szorítok hogy ne a mikulás hanem a gólya jöjjön!! :)
2/4 anonim válasza:
Én nem akarlak bíztatni mert nem akarom hogy beleéld magad de nekem ilyen akkor volt amikor a beágyazódás volt! Persze nem biztos hogy nálad is ez van, de azért én drukkolok!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindig ilyen volt, hogy a nem várt előtt egy héttel maszat, cicifájás és mindig meg is jött. Aztán amikor sikerült a baba, nem volt semmi, se maszat, se cicifeszülés, fájás, tök száraz voltam, csak a nem várt napján kezdett el kevés fehér folyás lenni. 3 nap késés után + tesztem lett. Most 8 hetes vagyok.
De nagyon szorítok Neked, hogy ne jöjjön meg!!
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem eddig még soha nem volt ilyen tünetem mensi előtt. Csak az első napon volt nagyon erős fájdalom.
Mivel azonban már a 2. hónap, hogy iígy kezdődik a dolog, elmegyek orvoshoz.
Tegnap megjött, majdnem 1 héttel korábban. Ezúttal sincs babó. :(
2008. okt. 19. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!