Kezeletlen (nem tud róla az illető) IR-rel nem is lehet teherbe esni? Vagy lehet, de elvetél?
Köszönöm. Azért kérdezem, mert nekem is volt egy vetélésem, és keresem az okát, de persze senki nem tudja megmondani.
Olvastam az IR-ről, néhány tünetem megvan: pl. száraz bőr és hajzsírosodás, de ez 30 éve így van, nem csak úgy kialakult hirtelen vagy pár év alatt.
Más tünetek viszont nincsenek, a cukrom jó, nem vagyok túlsúlyos, a pajzsmirigyem oké, a menzeszem rendszeres, nincsenek ciszták és első próbálkozásra összejött a baba. Csak nem maradt meg. Amíg megvolt, semmi édeset nem ettem, mert rosszul voltam tőle, tehát nagyjából még a "diéta" is megvolt, bár nem diétás céllal. Mondjuk mozogni nem mozogtam, nehogy baj legyen.
Lehetséges, hogy IR-em van?
Akinek még van tapasztalata, kérem, írjon!
a cukrom nekem is jó, nem vagyok túlsúlyos, a pajzsmirigyem oké, a menzeszem rendszeres, nincsenek ciszták és első próbálkozásra összejöttek a babák
szerencsére meg is maradtak
mégis ott volt már az IR
konkrétan IR-vizsgálatot kérj, ne simán terheléses cukrot, a labor fog pontos választ adni a kérdésre, hogy nálad fennáll-e a betegség
Nem néztek inzulint, csak éhgyomri cukrot. (Terheléses még nem kellett, nem értem meg a 24. hetet.)
A dokim szerint nincs semmi bajom, sokszor előfordul az ilyen. De mi van, ha téved, és volt oka a vetélésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!