Dermyc kapszulát irt fel a nőgyógyászom egy hónap mire elfogy. Teherbe szeretnék esni akkor 1 hónapig ne próbálkozzunk a párommal? Egyébként mit árt a babának?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 13:13
1/3 anonim válasza:
Dermyc 1 hónapra???
Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertőzésem volt, de abban 1 szem volt.
Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni?
Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre?
Amúgy meg hüvelyi fertőzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!
2/3 A kérdező kommentje:
4 szemet kaptam, minden héten 1-et kell bevenni, tuti nem értettem félre, hüvelygombára irta fel.
2013. aug. 5. 13:59
3/3 anonim válasza:
Ja, hogy 4 szem 1 hónapig.
Az lehetséges úgy.
Amúgy ez idő alatt nem hogy babával nem kell próbálkozni, igazából a nemi életet is maximum óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!