Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dermyc kapszulát irt fel a...

Dermyc kapszulát irt fel a nőgyógyászom egy hónap mire elfogy. Teherbe szeretnék esni akkor 1 hónapig ne próbálkozzunk a párommal? Egyébként mit árt a babának?

Figyelt kérdés

2013. aug. 5. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Dermyc 1 hónapra???

Kaptam már én is ilyen kapszulát, mikor hüvelyi fertőzésem volt, de abban 1 szem volt.

Te mennyit kaptál? Vagy miért kell ezt a kezelést 1 hónapig csinálni?

Biztos, hogy nem értettél valamit félre vagy nem írták félre?

Amúgy meg hüvelyi fertőzés kezelése alatt egyáltalán nem ajánlott, bizonyos készítményeknél pedig egyenesen tilos nemi életet élni!

2013. aug. 5. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
4 szemet kaptam, minden héten 1-et kell bevenni, tuti nem értettem félre, hüvelygombára irta fel.
2013. aug. 5. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja, hogy 4 szem 1 hónapig.

Az lehetséges úgy.

Amúgy ez idő alatt nem hogy babával nem kell próbálkozni, igazából a nemi életet is maximum óvszerrel.

2013. aug. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!