Mikor vegyem be a Merckformin XR-t?
Egy szemet kell szednem. A doki azt mondta, reggel vegyem be. A tájékoztatón az szerepel, hogy este.
Mivel elnyújtott hatású, gondolom lényegében mindegy, csak gondoltam hátha van vkinek tapasztalata, hogy hogy a kevesebb a mellékhatás:)
Ki mikor szedi?
Hát attól függ, hogy mg-osat. Ha egy szemet kell bevenned, gyakorlatilag mindegy, hogy reggel/este, a lényeg, hogy szénhidráttal, normál étkezéssel, lassú felszívódásúval vedd be. Egy szemet nem kell szerintem fokozatosan felépíteni. Én két szemet szedek (2*500) és a felépítést egy szemmel kezdtem egy hétig.
Ahogy írták előtte is, először ne igyál a gyógyszer bevétele környékén tejet, ne egyél cukrot (amúgy se), mert meghajthat.
De az xr-re azért ez nem olyan jellemző. Én előtte sima Mercformint szedtem, na azzal minden bajom volt. Aztán áttértem az xr-re, azzal semmi.
Köszönöm lányok:)
Egy darab 500 mg-osat kell csak szednem, szóval nem nagyon tudom ffelépíteni, hacsak nem felezgetem:D
Akkor megpróbálom este, aztán meglátjuk:D
Voltam diétás oktatáson tegnap, ez az első nap a ditával:D Csak kicsit félek a gyógyszertől:DD
:)
Egyébként tudtok esetleg jó tippeket/trükköket/oldalakat a diétával kapcsolatban?
Pl. nektek milyen édesítő vált be? Igazából nagyjából csak a tízórai tejeskávémba kellene vmi édesítő, de ezektől a szacharin meg mittudomén milyen alapú tabiktól kiver a víz:S Szerintem borzasztó ízük van:D Sosem tudtam meginni az édesítős üdítőket se. Van vmi olyan, aminek nincs ilyen hülye mellékíze? A dités oktató a steviát és az eritritet ajánlotta. Vettem steviás tabit, de ööö...sztem ennek is undi íze van:DD Nem mondom, hogy nem bírom meginni, csak hát az élvezeti értékét eléggé elveszi a kávénak, pedig én azért iszom, nem a hatásáért:D
Kicsit új meg ijesztő nekem ez az egész:)
Remélem gyorsan bele fogok jönni:D
Igen, a steviának van mellékíze. Az eritrit az jó. Én xilitet használok.
Ha kell segítség, ezen az oldalon találsz. Lépj be a csoportba (zárt csoport, senki nem látja az ismerőseid közül), és ezernyi kérdésedre fogsz választ kapni, ha csak olvasgatod a hozzászólásokat:
Sok sikert!
ÚÚ, nagyon köszi:) Láttam az oldalt, csak pont amiatt nem mertem belépni, mert nem szeretném ha az összes ismerősöm látná, hogy mi bajom...
Akkor ha zárt a csoport, akkor nem jelenik meg az üzenőfalamon, hogy beléptem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!