Ilyenkor vegyem úgy, hogy sikertelen volt a hónap vagy lehet, hogy még sem?
Görbém: [link]
A program szerint ma kellett megjönnie. délután tapasztaltam is, hogy elkezdődött az új ciklusom.
Viszont a vizeletem nem normál piros (vér) színű volt, hanem rózsaszínes. A wc papíron is inkább maszatszerű volt. Nem is volt semmilyen folyásom, a bugyin sem volt semmi.
Az eü-n is csekély mennyiség volt, inkább maszatolás szerű. Azóta sem volt semmi "említésre" méltó vérzésem.
A görbe szerint pedig valószínűleg megjött/megjön, de ez a kezdet eléggé eltér attól, amilyen szokott lenni. Színben és állagban is.
Persze, ettől még lehet, hogy holnapra elönt, de nekem fura ez.
A tegnap reggeli hőm azért nem érvényes, mert szinte semmit sem aludtam. Bár ettől még bármi lehet.
Mit nem értesz?!
Nem volt kedvem kiírni, hogy "a pisim" .. de ha így világosabb, akkor tessék..
attól, h a menzeszed kezdete eltér attól, amilyen szokott lenni, attól még megjött... igen, valószínűleg sikertelen ez a hónap, minden jel arra mutat, h megjött és nem fogant meg a baba, és egyetlen jel sem sejteti az ellenkezőjét :-(
sok sikert és kitartást! előbb-utóbb lesz baba, de a nem az nem, ezt el kell tudni engedni
Oké! Köszönöm szépen a segítségeteket! :)))
További kellemes estét! :)
Szerintem nem a "pisi" megfogalmazásával volt gondja a válaszadónak, hanem azzal hogy véres a vizeleted.... Értem én hogy mire gondolsz, de amikor menstruálsz, nem a vizeleted lesz véres....
Szerintem ez nem az a hónap amire vársz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!