Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet peteérésem, ha a...

Mikor lehet peteérésem, ha a ciklusom átlagban 25 napos, a menstruációs ciklusom átlag 6 napig tart, a luteális fázisom pedig 13 nap?

Figyelt kérdés
Ha ma jött meg,azaz 28.-án,és júl. 3.-áig tart,akkor mikorra várható a pé.-m napja? Nem tudok kiigazodni,segítsetek nekem! Előre is köszönöm! Abigél
2008. jún. 28. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a 25-ből ki kell vonni a 13-at, tehát szerintem a 12. napon van peteérésed, úgyhogy kb a 9. naptól érdemes 2 naponta együtt lenni kb. a 16. napig. szerintem
2008. jún. 29. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Egyetértek az előttem szólóval. valószinüleg juli 9-re fog esni a peteérésed. Ha biztosra akarsz menni vegyél LH tesztet.
2008. jún. 29. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sok jót kívánok mindenkinek! :)

2008. jún. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!