Van olyan hogy valaki terhes de viszont menzesze megjön?
Figyelt kérdés
Például terhes de megjön neki, de a következő már nem. Barátnőm azt mondta, hogy attól hogy a mostani megjött még lehetek terhes. Igaz ez?2013. aug. 4. 19:16
1/9 anonim válasza:
igen van, de azt ugyanúgy kimutatja a teszt...
2/9 anonim válasza:
Igen, igaz.Nekem is az első hónapban megjött a másodikban nem.
3/9 anonim válasza:
Egy barátnőmnek még az 5. hónapban is megjött. Az orvos szerint is rendes menstruáció volt. Szegények aggódtak egy csomót, aztán lett egy szép nagy 4 kg körüli babájuk, aki teljesen egészséges.
4/9 A kérdező kommentje:
mennyi ez esély a terhességre?
2013. aug. 4. 19:44
5/9 anonim válasza:
Sokkal gyakoribb, hogy nem jön meg. Szerintem nem vagy terhes, ha megjött, de azért csinálj tesztet, ne spórolj azon a 800 Ft-on. (Van olyan típus, amiben ennyi pénzért 2 van, a másik jó lesz máskor.)
Illetve ha valaki terhes és mégis megjön neki, az legtöbb esetben vetélést jelez.
---
Persze mindenkinek van egy ismerőse, nekem is, akinek megjött terhesen és egészséges babát szült. De ez ritka.
6/9 anonim válasza:
hogy mennyi rá az esélyt azt eleve nem lehet tudni. Függ attól hol tartottál a ciklusban és hogyan védekeztetek, vagy nem védekeztetek? De biztosat csak a teszt mutat. drogériban 500ft 1 db
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok: 5-nek igaza van, vegyél egy tesztet.
8/9 anonim válasza:
Igaz. Nekem volt vérzésem, kb 4-5 napig tartó. A 6 napos helyett. Sőt, rá 2 hétre megint. Szóval előfordul, de nem jó jel, általában hormonhiányra utal. Vegyél egy tesztet, az megmondja a tutit.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk. Babát szeretnénk barátommal. Vettem tesztet. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. aug. 5. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!