Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2014 februári babák anyukái...

2014 februári babák anyukái hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én túl vagyok az első trimeszteren és már remekül vagyok. Néha szúrkál a hasam, fájnak a melleim, de ennyi.:-)
2013. aug. 3. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Hű én időnként elég hisztis vagyok.

Elég nehéznek érzem a melleimet, és sokat fáj a hasam. Rosszúllétek már csak hébe-hóba vannak.

Màr annyira izgat a baba neme, pár hét és megtudjuk :-)

Nálunk első baba lesz.

2013. aug. 3. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsö baba lesz pontosabban elsö második:) ikrek.

Én is nagyon szeretném tudni a nemüket.Szur a méhem a nyujtozom ha tüsszentek.Néha még öklendezek kicsit nehezen viselem a meleget alig alszom.

2013. aug. 3. 16:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Hisztis vagyok én is igaz:-). Egyszer röhögök, máskor csak úgy elkezdek bőgni. Nevetés, köhögés, vagy tüsszentés után az én méhem is szúr. Néha csak magától is szúrkál pl.: egy nagyobb séta után. De összességében nagyon boldog vagyok. Nekünk is első babánk. A nemére kíváncsi vagyok, de nagyon úgy érzem, kisfiú lesz. A nemével kapcsolatban vannak megérzéseitek?
2013. aug. 3. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Én január 17re várom,remélem nem baj hogy írok :)

Rosszulléteim nem voltak szerencsére.Nagyon jól viselem a terhességet,bár érzékenyebb lettem,hamarabb felkapom a vizet,de ezellen a magnerot nagyon jó :)A hasam is szépen növekszik,tippem szerint kislányunk lesz.Jövőhéten pénteken megyünk 4Dre, és ott már remélem megmondják.

19L

Boldog babavárást nektek!

2013. aug. 3. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Lombik, elso baba. Vagyis ez elott csak egy mehen kivulim volt. :(

A petefeszkem szurkal, a stimulacio miatt fajdogal, remelem, ez lassan mar elmulik.

Eddig non stop emelyges volt, most kezd javulni.

A meleget nehezen viselem.

En meg pont sokkal nyugodtabb lettem, eddig voltam hisztisebb. :)

Marcius 2-re vagyok kiirva elvileg.

2013. aug. 3. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én február 3ra vagyok kiírva :) Első baba lesz. A nemére már mi is kíváncsiak vagyunk nagyon.

A meleget nagyon-nagyon nem bírom, valamelyik nap nagyon fájt a fejem is :S

A hangulatváltozások nálam is megvannak, sajnos. A pocakom is fáj néha.

Az állandó fáradtság már kezd múlni.

2013. aug. 3. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Január 23 ra vagyok kiirva. Egyszer sem voltam rosszul,sem hányás vagy émelygés. Mellfeszülés volt,és most ismét elkezdődött. Meleget nehezen viselem. Szerintem lány lesz, de két hét mulva megtudjuk! Első baba! Hisztit nem vettem észre, bár jövőhéten lesz az esküvőnk,így most inkább izgatott vagyok! :)
2013. aug. 4. 20:09
 8/8 A kérdező kommentje:
És most, a célegyenesben hogy vagytok kismamák?
2014. jan. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!