Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az a havi bevétel...

Mennyi az a havi bevétel amire vállalnátok 2. gyereket albérletbe? 30 az albi +rezsi

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 16:53
1 2
 11/15 Babeli Zurzavar ***** válasza:
most komolyan, hogy jottok ki kajara 30.000 Forintbol? en most osszesitettem a juliusi kiadasainkat es majdnem 80.000-et koltottunk kajara... tudom,hogy az a masik veglet, de a 30-at akkor sem tudom felfogni...
2013. aug. 4. 20:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki gazdag, az sosem fogja tudni átérezni milyen állandóan az akciókat lesni, kuponokkal vásárolni, leértékelt húst tenni a kosárba és még sorolhatnám.

Így tudunk kijönni havi 30 ezerből 3-an.

2013. aug. 4. 21:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Mi is az akciókat nézzuk. Nem egy boltba veszek meg mindent hanem mindent ott ahol tudom , hogy olcsóbb . Zöldséget piacon.
2013. aug. 4. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
igen az akciokat lessük, nagyobb tételben vásárlunk.tudom hogy mi hol olcsobb.pl 1kg paloma kávé a realban vagy cba-ban 2000-2200 a spaarba meg 1600-1800. meg én hétvégég nagy adag kaját főzök és lefagyasztom ogy ha épp nem tudok mit kitalalni főzni akkor azt elöveszem.rengeteg mindent szoktam elöre főzni vagy befőzni.pl mikor már olcso a paradicsom több ládával veszek a piacon és anyukámmal megcsinaljuk paradicsomlének.sokáig eláll.meg nekünk ügye sokminden megterem a kertbe.krumpli répa zöldség füszerek stb.azokat is elrakom fagyoba felkockazva.a boltbol mindennap csak kenyeret veszek de van ugy hogy ha valahol akcioba van a liszt veszek egy zsugorral.és sütök itthon. húst mi háztol is szoktunk venni mikor disznóvágás van.söt olyan is volt hogy anyosomékkal közösen vettünk egy disznót és feldolgoztuk itthon.csirkét is tartunk.... azért le kell küzdeni az undort ahhoz hogy az ember sporoljon néha.én nem vágom el a csirke nyakát de azon kivül mindent megcsinalok vele.
2013. aug. 5. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:
ja még egy példa.mi nagyon szeretjük a joghurtot.a naturt is. azt szoktam csinalni hogy mikor gyümölcsöset ennék akkor a 45ftos natur joghurtba összeturmixolom mondjuk a málnát. jobb mint a 100ft os bolti.apropénznek tünik de ha mindennap vennék 2db 80-100ft os joghurtot az 30x2x80=4800 ft.és ez csak a joghurt.igy meg 2×30×50=3000maximum. abbol az 1800plusszbol mar tudok venni egy kávét amit fent emlitettem és az meg nagyon sokaig elég.
2013. aug. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!