Meddig életképes?

Figyelt kérdés

Meddig életképes általában a spermium?

Mi eddig a ciklusom 6. és 11. napján voltunk együtt, ráadásul fogalmam sincs mikor szokott lenni az ovulációm.

Volt amikor pont a 14. napon voltunk együtt, akkor nem lett baba, egy másik hónapban a 19. és 24. ciklusnapon voltunk akkor sem lett baba..... Ebben a hónapban még szeretném ha valamikor együtt lennénk, biztos ami biztos alapon:)

2013. aug. 2. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
4-es nyilvan érthető az ilyen eset, pont ezert kérdeztem a kérdezőt... h kenyszerbol van e igy vagy más miatt.... hát naluk más miatt... ha munka vagy betegség miatt az más dolog... de ti legalább kivanjatok nagyon egymást az tuti :) mi is sokat dolgozunk amúgy de mi tudunk időt szakitani rá max az alvásból veszunk el időt :)
2013. aug. 2. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
4-es voltam
2013. aug. 2. 14:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy oka van. Valakiknek időhiány miatt, mert a munkájuk gátolja a dolgot, mint az előző leírta a saját példáját. Nálunk nehéz fizikai munkát végez a párom és rengeteget dolgozik, mert építkezünk.. Szóval mindenhol meg van az ok. Ha egyforma időbeosztása lenne mindenkinek és sokkal több szabadideje amit együtt töltenek, úgy, hogy semmi gondja nincs és nem fáradt akkor minden szebb lenne persze.
2013. aug. 2. 14:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Van itt valaki amúgy, akinek van babája? :)
2013. aug. 2. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
10 es válaszoló vagyok, van már 5 lányunk :), nekünk nem is olyan égető már a sex...de hiányzik....
2013. aug. 2. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
4-es v. denalatok kerdezo azt mondod nem a munka miatt van igy, hanem parod nem rajong erte?! hogy erzed. agad nőnek,kivanatosnak mashogy fejezi ki? mert szerintem ez is egy gatlo dolog lehet a megtermekenyulesbe, ha valami zavar a noiessegben
2013. aug. 2. 14:41
 17/20 A kérdező kommentje:

jujjj gratulálok :) Az szép szám:) Biztos sok örömötök van bennük! :)

Akkor gondolom Ti még ritkábban vagytok együtt, mint mi...

2013. aug. 2. 14:42
 18/20 A kérdező kommentje:

Azért nem rajong érte, mert soha nem is rajongott. Neki elég egy hónapban 1-2-3szor. Persze amikor nagy volt a kihagyás az orvosi eset volt, szóval az más tészta... Én most örülök, hogy egy hónapban legalább 3-4szer együtt vagyunk. Annak ellenére, hogy én meg pont az ellentetje vagyok és imádom a szexet:) De viszont Őt jobban szeretem, ezért tiszteletben tartom, hogy neki ennyi elég... Nem mondom, hogy mindig könnyű, de az a néhány alkalom kárpótol hidd el.

Ráadásul alapból nem bújós típus, nem szereti ha simogatják, ha ölelgetik, masszírozzák semmi ilyesmit:)Előtte nem hittem, hogy létezik ilyen férfi, de létezik.. Ennek ellenére már 2 és fél éve együtt vagyunk és több mint 2 éve együtt is élünk. Közös otthont építünk, szóval a szex nem ad okot arra, hogy elhagyjam..

2013. aug. 2. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha ilyen kevésszer van szex, én is inkább azt javaslom, hogy ovu tesztelj.

Drogériában iszonyat drága, de netről lehet rendelni olcsón, nagy kiszerelésben.

Az ovu teszt előre jelzi az ovulációt. Ha pozitív, utána 24-36 órával van ovu.

A spermiumok kb. 48 óráig élnek (persze vannak szélsőséges esetek is..), így ha a pozi tesztnél sikerül rávenned, akkor van esély a babára.

A 11. nap talán sikeres lehet, a 6. nem valószínű. A 19 és 24. nap meg már nagyon késő.

2013. aug. 2. 15:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Igazából annyi szélsőséges esetet olvastam már azzal kapcsolatosan, hogy ki mikor esett teherbe, hogy bármi elképzelhető... Sokan múltkor azt írták nekem, hogy a ciklusuk legelején estek teherbe, voltak olyanok akik pedig a ciklusuk vége felé...

Amennyiben 2 hónapig még nem sikerülne a baba, utána veszek ovutesztet, hogy segítsek a dolgon hátha, csak addig meg még nem nagyon szeretném magam rögtön bedobni a mélyvízbe.. A nagyszüleim meg a szüleim soha nem számoltak meg nézték az ovulációt és mégis sikerült nekik... Én egy alkalom szüleménye lettem, úgy, hogy anyumnak orvosi papírja volt arról, hogy soha többé nem lehet gyermeke.....

2013. aug. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!