Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babatervezés - előkészületek?...

Babatervezés - előkészületek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Gyermeket tervezünk. cicánk van, nem estem át a toxoplazmán és félek. ezenkívűl nagyon hullik a szőre a lakásban. Mivel védekezhetek ez ellen??betegséget kaphatok?nőgyógyász nyugtat.valaki hasonló helyzetben?
2013. aug. 1. 22:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Toxoplazmózis főleg fiatal cicáknál fordul elő és ha a macsek idősebb és ki sem nagyon jár a házból, akkor nagyon kicsi az esélye. Amúgy a székletük terjeszti, így elvileg bárhol meg lehet kapni, akár egy parkban, utcán, játszótéren, bárhol, ahol előfordulhat cica ürülék.

Albérletben anno volt egy lakótársam, aki terhes volt és nem is tudta, csak az első trimeszter után és macskánk is volt, vagyis a főbérlőnek. Na az a macska mindenütt ott volt, konyhapulton, asztalon, almot folyton szétkaparta. A csajnak mégis egészséges terhessége és gyermeke lett.

Amikor én terhes voltam elkerültem a macskákat. Magam részéről nem tartanék lakásban macsekot kismamaként, mert szerintem fő a biztonság, de sok-sok példa van az ellenkezőjére, szóval tégy úgy, ahogy érzed!

2013. aug. 1. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
10 éves szobacica...
2013. aug. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!