Lehet, hogy terhes vagyok?
A telefonomon lévő menszesz naptár 90%-ban pontos, most pedig azt írja, hogy 15 napot késik. Amúgy 20-a körül szokott megjönni, és aszerint is késik, párommal nem védekezünk, én nem szedek tabit. Sosem volt gond, mert iszonyatosan figyelünk, viszont pár napja elkezdett fájni és érintésre érzékennyé vált a mellbimbóm, a cicim nem feszes, sem nagyobb, aztán egy-két napja tök lusta vagyok, szívem szerint egész nap aludnék, fáradékony lettem, de éjjel csak forgolódom.
Néha annyira beszúr/ begörcsöl az alhasam, mintha kenyérvágó kést forgatnának bennem, ezek rövid ideig tartanak, szóval olyan érzés, mint pár nappal menstruáció előtt. Légyszi segítsetek, nagyon félek, mert nem szeretnék babát. A válaszokért előre is köszi. :)
Megírtuk, hogy lehetsz.
És ha tisztában vagy az összes fogamzásgátló módszerrel, akkor arra is vehetnéd a fáradtságot, hogy használd őket. Vagy legalább egy olyat közülük, ami megbízható.
Ennyi idő alatt már elmehettél volna a patikába vagy egy tescoba.
Kíváncsian várjuk az eredmény.
Aaajj... hála istennek, negatív.
Igen, ezek után mindenféleképpen védekezni fogunk, köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!