Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéztétek a görbéimet? Nagy...

Megnéztétek a görbéimet? Nagy segítség lenne!

Figyelt kérdés

[link] Png

[link] Png

Az első a ciklus.hu, a második a tervezettbaba.hu. Két problémám is van: két különböző időpontra húzta be az ovu-t. A másik pedig az, hogy kezd leesni a hőm. Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat! :-)

2013. aug. 1. 09:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2013. aug. 1. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát most lehet h.lyének fognak nézni, de én azt mondom, hogy nagyon korán volt peteérésed (ilyen már nekem is volt 8. napon, de neked a 6.on)

Látszik, hogy a hőd minimum 4 tizedet ugrik, és utána szépen fent marad, nincs alaphő alatt amit én így elsőre 36,5nek ítélek meg, és ott volt a tojásfehérjés folyásod is....!

Szerintem jól állsz :) Ha késik tesztelj, nekem mindig a menzesz második napjára esik le a hőm úgyhogy tanácsot nem tudok ebben adni, hogy ez mitől van, de itt még nincs vészes leesés.. 1-2 tized nem a világ..

2013. aug. 1. 10:28
 3/13 anonim ***** válasza:
sőt volt már neked itt 36,6ra is visszaesve... Szerintem nagyon jó a görbéd
2013. aug. 1. 10:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is a korai peteéré a megdöbbentő, furcsálltam is :-) 28 naposak a ciklusaim :-)tehát az oldalak szerint hosszú a ciklusom második fele...nem értem, de köszönöm én is bizakodom... :-)
2013. aug. 1. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Az jó

De így szerintem már tesztelhetsz is lassan :) A beágyazódáson már túl vagy mert 8-10 nap környékén kell lennie egy kis hőleesésnek és neked az is ott van, igaz, hogy ráteszteltél aznap egy negatívat, de szerintem az még iszonyat korai volt... Na de legyen igazam!

2013. aug. 1. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Mármint hogy peteérés után 8-10 nap :)
2013. aug. 1. 11:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Tényleg úgy néz ki, mintha 5. nap lett volna ovud. A hő és a fájdalom alapján is.

Már a 20. napon vagy azóta, a luteális fázis meg max. 16 napos szokott lenni, ugyanis a sárgatest nem él annál tovább.

Tesztelj!

2013. aug. 1. 12:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Fel tudnád tenni az előző havi görbéd ha van?
2013. aug. 1. 22:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban nem tudtam eredményesen vezetni, mert 2 hétig táboroztattam. Ma viszont vissza ugrott 36.9-re a hőm. Tegnap vettem tesztet, hogy majd ma reggel megcsinálom. Erre képzeljétek el, reggel ücsörgök a wc-n, nézegetem a dobozt, kinyitom és ÜRES! Nem hittem a szememnek...mondom kinyitom a másik oldalról is, hátha csak a szemem káprázik, de tök üres. Gyógyszertárban vettem...úgy felbosszantottam magam, hogy az csuda!
2013. aug. 2. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet a sors akarta így? :) Még várj a teszttel :)
2013. aug. 2. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!