Megnéztétek a görbéimet? Nagy segítség lenne!
[link] Png
[link] Png
Az első a ciklus.hu, a második a tervezettbaba.hu. Két problémám is van: két különböző időpontra húzta be az ovu-t. A másik pedig az, hogy kezd leesni a hőm. Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
Hát most lehet h.lyének fognak nézni, de én azt mondom, hogy nagyon korán volt peteérésed (ilyen már nekem is volt 8. napon, de neked a 6.on)
Látszik, hogy a hőd minimum 4 tizedet ugrik, és utána szépen fent marad, nincs alaphő alatt amit én így elsőre 36,5nek ítélek meg, és ott volt a tojásfehérjés folyásod is....!
Szerintem jól állsz :) Ha késik tesztelj, nekem mindig a menzesz második napjára esik le a hőm úgyhogy tanácsot nem tudok ebben adni, hogy ez mitől van, de itt még nincs vészes leesés.. 1-2 tized nem a világ..
Az jó
De így szerintem már tesztelhetsz is lassan :) A beágyazódáson már túl vagy mert 8-10 nap környékén kell lennie egy kis hőleesésnek és neked az is ott van, igaz, hogy ráteszteltél aznap egy negatívat, de szerintem az még iszonyat korai volt... Na de legyen igazam!
Tényleg úgy néz ki, mintha 5. nap lett volna ovud. A hő és a fájdalom alapján is.
Már a 20. napon vagy azóta, a luteális fázis meg max. 16 napos szokott lenni, ugyanis a sárgatest nem él annál tovább.
Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!