Babaprojekt alatt lehet allergia elleni gyógyszert szedni?
Figyelt kérdés
Pár napja kijött az allergiám, és iszonyú rosszul vagyok. Viszont babát szeretnénk, és ugyebár benne van az emberben, hogy most talán sikerült. Ilyen esetben lehet gyógyszert szedni?2013. júl. 31. 18:25
1/6 anonim válasza:
Babaprojekt alatt igen, de ha igazolodik a terhesseg, akkor mar nem.
2/6 anonim válasza:
de lehet, ha a kezelőorvos engedi (nekem nagyon durva allergiám van, babát várok, de szednem kell)
a kezeletlen betegségek sokkal rosszabb hatással vannak a babára, mintha nem szedné az ember :)
3/6 anonim válasza:
Inkább kérdezd meg az orvosod. Az enyém nagyon határozottan azt mondta, hogy csak akkor próbálkozzunk, amikor nem szedem a gyógyszert (antihisztamint).
4/6 anonim válasza:
Elso vagyok, nekem is megtiltottak az allergiagyogyszer szedeset terhesen.
5/6 anonim válasza:
Nekem nagyon durva allergiám és allergiás asztmám van, szinte mindenre allergiás vagyok, az orvosom mégis letiltott minden allergiagyógyszerről, és a orrspray-ből pipából sem mindegy hogy melyiket használod.
A próbálkozást megelőző három hónapban kellett leállni, hogy biztosan kiürüljön a szervezetből. Azóta küszködök vele, max. calcium tablettát szoktam bevenni.
6/6 anonim válasza:
Szia! Ha egy mód van rá, akkor kerüld a gyógyszereket, azok káros mellékhatásait.Babaváráskor meg pláne.A gyógyszerek csak a tünetekre hatnak, nem szüntetik meg az okot.Mire vagy allergiás? Gyógynövényeket próbáltál már? Sok jó tapasztalat van velük.Jó pár olyan ismerősöm van, aki már csak papíron allergiás, egyébként meg tünetmentes.Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!