DPO után 11 nappal lehet valami tünet? Lehet baba? Vagy csak beképzelem? Volt már valaki hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
péntek szombat körül nem várom. ma reggel majd nem elhánytam magam a paradicsomtól pedig szeretem. a spagettit eddig nem szerettem tegnap megcsapott a jó illata és megettem. a mellem feszül de az mensi előtt is szokott. néha néha megszédülök meg tegnap volt mensi szerű enyhe görcsöm. tegnap reggel annyira éhes voltam ma már nem birtam megennig egy falatot sem.2013. júl. 31. 10:37
11/13 A kérdező kommentje:
megírom. ma már elkezdett fájni a derekam.azt nem tudom ez jó vagy rossz
2013. aug. 1. 12:57
12/13 anonim válasza:
Mi lett végül? Mert nem írtad meg, nekem meg pont aktuális lenne a kérdés, ezért érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!