11/26 anonim válasza:
Ez ha jól sejtem 10-es vaterás teszt, már mutatnia kellene...Ezek negatívak!
12/26 anonim válasza:
Szia. Átraktam negatívba a képet,sajnos mind a2 negatív. De ne add fel :)
13/26 anonim válasza:
én mindig meglátom :) Én is átraktam negatívba és ott sem kell meresztenem a szemem:
szerintem mindkettőn van 2 csík, csak olyan halvány a színe hogy alig látni. de van színe, nem szellemcsík.
14/26 anonim válasza:
Kedves utolsó..hány dioptriás szemüveged van?Ez nem pozi teszt(még), ne hitegesd a kérdezőt!
15/26 anonim válasza:
Én látom, amit az utolsó lát, de szerintem az száradási csík, sőt, nem is csík, hanem egy vastagabb sáv. Szerintem is negatívak a tesztek, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
16/26 anonim válasza:
nincs szemüvegem, de mások is látják amit én, tehát.....
2x szültem bár nem sok tesztet láttam mert az első hónapban összejött mindkét terhességem.
17/26 anonim válasza:
Itt senki nem írta, hogy pozitív, hanem talán egy ember célzott a szellemcsíkra.. :) Volt már pár teszttel dolgom, ezek negák..:)
18/26 anonim válasza:
nem írta senki hogy pozitív??? a 4-es válaszoló pont az írta, meg a 6-os is hogy az első pozitív.... olvass vissza!!!!!
19/26 anonim válasza:
Ne durrogj már..ez nega teszt..Vak vagy?
20/26 anonim válasza:
Apropó..neked 2 gyerek, nekem 4, eü-ben dolgozom, laborban...Van még kérdés? Ha annyi tesztet láttál volna, mint én, nem durrognál..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!