Terhesség esetén leghamarabb mikor lehet hasfájást érezni?
Figyelt kérdés
Ùgy értem, hány nap? Ti hány nap múlva éreztétek, hogy fáj a hasatok? (együttléttől számolva hány nap volt?) És hogyan fájt a hasatok?2013. júl. 30. 15:16
1/3 anonim válasza:
nekem az elmaradt mensikor fájt először. görcsölt, szúrt. sosem éreztem korábban ilyen. a szalagok húzódtak. ekkor már 4 hetes terhesnek számítottam.
2/3 anonim válasza:
Betöltött 40. hét végén..Mensiszerűen.. :) 3 óra múlva megszületett a lányom..:) Nekem abszolút ilyen fájós, folyós, ingyom-bingyom tüneteim nem voltak..:)
3/3 anonim válasza:
Nekem a(z elmaradt) ciklus 33-34. napján is fájt a hasam, be is vettem görcsoldót.
Aztán meg az 5-6. hét körül is, nem is kicsit fájt a hasam. Második terhességnél már nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!