Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Júl 19én lett pozitiv az...

Júl 19én lett pozitiv az ovulációs tesztem, ma reggel jósteszteltem és pozitiv lett, szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
nem hinném, a jósteszt félrevezető. Mit értesz azalatt, hogy pozitív lett? Erősebb lett a T vonal, mint a C? Vagy csak annyi, hogy látszik egy picit a T vonal is?
2013. júl. 30. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Kiegészíteném, hogy ettől függetlenül persze lehetsz, csak a jósteszt nem jó ennek a megállapítására.

Mindenesetre drukkolok! Első voltam

2013. júl. 30. 10:49
 3/8 A kérdező kommentje:
egyforma erösségü!persze én reménykedem majd holnap újbol megismétlem és pár nap mulva terhes tesztet is csinálok
2013. júl. 30. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy van egy extra peteérésed:)
2013. júl. 30. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem mindig pozitív lett az lh teszt menstruáció előtt, pedig elég sokáig csináltam :)

van akinek ettől függetlenül bejön, meg terhes is lehetsz persze, de sokat nem adnék rá, ne haragudj

de drukkolok

2013. júl. 30. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
olvastam hogy ezt ne vegyük komolyan de hátha bejön
2013. júl. 30. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a lányommal 10. dpo-n jósoltam, haloványan, de+ lett, utána napról napra erősebb lett. 13. dpo-n, azaz nemvárt előtt 1 nappal már a hcg teszt is halványan mutatta
2013. júl. 31. 07:47
 8/8 A kérdező kommentje:
szia nekem a tegnap reggeli jósteszt pozitiv volt viszont a mai negativ most elbizonytalanodtam!!vasárnap kéne megjönnie!
2013. júl. 31. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!