Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Június 30án múlt el a havim párommal másodikán voltunk együtt azóta sajnos nem tudtunk külföldi munkája miat tegnap kellet volna megjönnie de még semmi reménykedem. Szerintetek? Holnap veszek tesztet de addig is kiváncsi vagyoka véleményetekre
2013. júl. 28. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még korai tesztet venni! Várj még egy kicsit, hátha megjön.

Csak ügyesen. :)

2013. júl. 28. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Esély mindig van rá, de általában középidőben van ugye a peteérés, de több példát hallottam már akinek mensi után fogant a babája szóval esély mindig van bár ilyenkor jóval kevesebb, de az már jó jel ha késik. Drukkolok! Egyébként ha akkor fogant akkor a tesztnek biztosan kellene mutatnia, szóval nyugodtan tesztelhetsz.
2013. júl. 28. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz egyet! Ha tegnap kellett volna megjönnie,akkor már ki fogja mutatni! Esetleg halvány lesz még a csík,de ott lesz.
2013. júl. 28. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz, mert ha akkor jött össze, akkor már száz százalék, hogy kimutatja. De a melegtől is késhet, és még ezer oka lehet. De kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd. :) És megfoganhatott az előző ciklusból is, csak mondjuk közel volt már a mensi időpontja, még megjött, de most már nem. Szóval irány tesztet venni, aztán várjuk az eredményt.
2013. júl. 29. 07:38
 5/5 A kérdező kommentje:
1hét késé után negatív teszt reggeli elsőből =( akkor mért késik? =(
2013. aug. 3. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!