Lehetek terhes, ha párom nem vigyázott? Többi lent
35 éves vagyok,nem tini.A párommal voltam együtt,szombaton.A ciklusom szerint hétfőn volt peteérésem.Szerintetek lehet baj??Mivel 1 napja a jobb oldalam fáj,és néha szúr!
Köszönöm aki válaszol!!Vagy mit figyeljek??Köszönöm
Természetesen lehetsz terhes, söt elég nagy esélyed van rá.
Két hét múlva tesztelj, ha addig nem jön meg a menzeszed.
De miért fáj,szúr a jobb oldalon a hasam alján???
Sajnos nem védekeztünk,de vigyázott.De ha baba is lenne megtartanám.De nem ez a kérdés.Szerintetek??Mérjem a hőmet???De mostmár minek ugye??
Nekem is epp a jobb oldali petefeszkemnel fajt amikor terhes lettem. E mellett en arra figyeltem fel, hogy az a "vonal" ami kette "valasztja" az emberi testet a pupomtol lefele eleg kiveheto lett (ne ugy kepzeld el, hogy tul erosen latszott de egy kicsit besotetedett). Aztan nemvart elott 3-4 nappal nagyon erzekeny lett a mellem es nemvart napjan volt a "mindjart megjon" erzes. 10 percenkent rohantam ki, hogy na most jott meg, de megsem. Masnap pozitivat teszteltem.
Neked is azt tudom tanacsolni, hogy mindenkeppen vard meg a kesest es csak akkor tesztelj! 23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!