Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyomorfájdalom/égés (nem...

Gyomorfájdalom/égés (nem émelygés) lehet terhességi tünet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Változó mindenkinél a terhesség tünetei. Az elmaradt menstruáció után érdemes ezekre nagyobb hangsúlyt fektetni.

Addig nincs sok jelentősége!

Nekem pl nem volt semmi tünetem, az elmaradt menzeszt és a pozitív tesztet leszámítva.

31+2hkm

2013. júl. 28. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy ha faj a hajad es a kisujjadon a korom, biztos tunet, de a gyomoreges nem. Ha az lenne, minden harmadik ferfi terhes lenne.
2013. júl. 28. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezzel a tünettel még sehol nem találkoztam terhesség kapcsán. Tehát szerintem nem.
2013. júl. 29. 00:56
 4/9 anonim ***** válasza:
tévedés!igenis lehet tünet,én mikor terhes lettem a 2.babámmal,eszmáletlenül égett a gyomrom,émelyegtem,savas voltam.Elmentem a diokihoz,h.adkójon rá vmit mert konkrétan enni nem tudtam olyan rossz volt,szóval leht tünet.
2013. júl. 29. 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolso, A kerdezo irta: NEM EMELYGES...
2013. júl. 29. 08:56
 6/9 A kérdező kommentje:
De azt is írta, hogy ÉGETT!!!! NE kötözködj!
2013. júl. 29. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
nem émelygés,de ha vkinek ég a gyomra,marja a sav,bizony émelyeg is,szerintem!
2013. júl. 29. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
jah,4,7-es voltam:)
2013. júl. 29. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Rofl, latom, te nagyon be akarod magadnak beszelni, hogy terhes vagy. Vsz nem vagy az, de csak magyarazd be a tuneteket.

Tudod, ha valaki terhes, akkor tesztel, nem pedig hule kerdeseket tesz itt fel.

2013. júl. 29. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!