Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2hónapja próbálkozunk, de...

2hónapja próbálkozunk, de sajna még semmi. Most van a mensesem, de:késett3napot, kevesebbb, mint szokott, amikor megjött sokkal enyhébben fájt mint eddig. Lehet hogy hülyeség, de úgy érzem így jelez a szervezetem, hogy készen állok. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem!

2 hónap nagyon kevés idő,a dokik 1 évet szoktam mondani a teherbeesés valószínűsítésére!

Mondjuk én is megcáfoltam ezt,mert a 4.hónap után estem teherbe!Sok sikert!

12 hetes

2009. okt. 23. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. okt. 23. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy örök igazság:most,hogy próbálkoztok jobban figyeled a tested minden jelét,rezdülését!

Így olyan dolgokat is észre fogsz venni ami idáig is megvolt csak nem figyelted!

Tapasztalatból tudom.Jönnek majd azok az időszakok is mikor terhes tüneteket produkál a szervezet.Ezt sajnos az agyunk műve mert annyira szeretnénk.

Lazán kell hozzáállni a projekthez mert képes az ember fia bekattani!

Habár én kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön nektek,de nem szabad csalódni ha esetleg több hónap is szükséges lesz hozzá!

Fél éve próbálkozó...

2009. okt. 23. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Erről oldalakat tudnék írni. Mi több évig próbálkoztunk + vizsgálatok + gyógyszerek + inszemináció.... Aztán természetes úton lettem terhes. Azóta már 21. hónapos :) Kívánom Nektek is, minél hamarabb!!
2009. okt. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!