6. ciklusnapon teherbeesés? Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Van esélye, hogy akár baba lesz? :)2013. júl. 28. 15:53
2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Ez igazán jó hír!
Örülnék ha Nekünk is összejön a baba:)
2013. júl. 28. 16:06
3/7 anonim válasza:
kicsi rá az esély de valamennyi midnig van, sok nő pl a menzesz alatt esik teherbe ami ugyebár szintén elég lehetetlen időpont és mégis. Én pl ciklus 24. napján fogantam 25 napos ciklusok mellett, tuti az időpont mert Édesapám épp katona volt és csak akkor voltak együtt. Szóval bármikor lehet extra peteérés.
4/7 anonim válasza:
Pontosan a 6. napi együttlétből lett a babánk, most 24 hetesek vagyunk :) Már nagyon várjuk :) Drukkolok nektek! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
Gratulálok Nektek, nagyon örülnék ha nekünk most összejönne:)
2013. júl. 28. 16:27
6/7 anonim válasza:
23 hónapos a lányom! :D
Ő is a 5-6-7. napon fogant! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezeket olvasni :) Mindenkinek gratulálok a babákhoz és szurkoljatok nekem légyszi:)
2013. júl. 28. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!