Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény a görbémről?

Vélemény a görbémről?

Figyelt kérdés

[link]

2 napja még biztos voltam benne hogy nem lesz ovum de most meg tegnap óta hirtelen fel ment ahogy általában szokott csak most későn és nem tudom jó helyre húzta e be?

2013. júl. 28. 11:38
 1/8 A kérdező kommentje:

hoppá rossz link :D

az a jó :

[link]

2013. júl. 28. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:

21. vagy 22. ciklusnapon volt ovulációd.

Az én babám is egy ilyen kései ovulációból, pontosan a 21. ciklusnapon fogant :)

7+2 hkm

2013. júl. 28. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ott a 21.napon volt,nem jól húzta be. A 2O.ai együttlét esélyes lehet :)
2013. júl. 28. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
kár hogy ilyen késői ovum volt de legalább volt és remélem baba lesz de ha mégsem akkor nem fogom tudni hogy a következő hónapban mikor is lesz mert ovu tesztelni akkor a a további hónapban
2013. júl. 28. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok,h sikerüljön. Én is most csinálom az első hőmérőzős hónapot és mint kiderült nekem is később van,legalábbis most a 17.napon volt. Köv.hónapban én is veszek ovulációs tesztet,de rem.nem lesz rá szükség.
2013. júl. 28. 14:04
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem nem ez az első hőmérős hónapom :) általában 16-17 napon van ovum
2013. júl. 28. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja,bocsi,azt hittem! :)
2013. júl. 28. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
semmi baj :) azért írtam hogy nem tudom mikor lesz ovum mert vagy fél évre letettem a hőmérőt és most újból kezdtem meg elkezdtem szedni a barátcserjét hátha segít de nemhogy előrébb hozta volna az ovut még ki is tolta :/ de ha lesz belőle bébi akkor nem panaszkodom :) mondjuk furcsálltam is hogy miért kívánom annyira a párom mikor én azt hittem hogy már nem is lesz ebbe hónapban már ovu :/ erre meg csak kiderült hogy van :D
2013. júl. 29. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!