Holnap reggel már érdemes tesztelnem?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna nem megjönnie. Tegnapelőtt full negatív lett a tesztem. Ha nem jön meg holnap reggel érdemes újra tesztelnem vagy még fölösleges?2013. júl. 26. 15:30
11/18 A kérdező kommentje:
Az imént teszteltem!
POZITÍV!!!!! :-)
Annyira örülök! Továbbra is megy a drukk Nektek!
2013. júl. 28. 11:30
12/18 anonim válasza:
gratulálok, jó egészséget nektek! :) első voltam
13/18 anonim válasza:
5-ös vagyok, GRATULÁLOK, JÓ BABÁZÁST !!!!!
Hány napos késésnél lett pozitív a teszted? - milyen nevű tesztre pisiltél rá?
15/18 anonim válasza:
BG veled mi a helyzet teszteltél már - mi az eredmény?
16/18 anonim válasza:
Reggel teszteltem és mintha lenne rajta Egy másik szinte láthatatlan csík. De lehet csak a szemünk káprázik.:-D holnap reggel is csinálok Ha addigi nem jön meg. Vaterás teszt és sok jót és rosszat is olvastam. Van akinél nem várt előtt halvány + volt akinek késés után 3 nappal sőt olyan is akinek a 25 érzékeny hamarabb mutatta.. szóval még reménykedem! :-) majd azért írj ide fejleményekdt néha napján!
17/18 anonim válasza:
5ös vagyok
BG mi a helyzet veled - teszteltél végül?
Mi nyaraltunk múlt héten ezért csak most írok, hétfőn 3 napos késésnél szintén vaterás tesztre pisiltem - negatív.
Szerdán 5 napos késésnél xepil teszt már halványan 2 csíkos volt, bár férjem azt is csak 1 csíkosnak látta.
7 napos késésnél pénteken reggel szintén xepil rossmanos tesztre pisiltem na azon már tisztán kivehető volt a két csík.
Annyira boldogok vagyunk, pénteken megyek dokihoz - mert most meg ő nyaral
18/18 anonim válasza:
Megjött végül! De Neked gratulálok!!!! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!