Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap reggel már érdemes...

Holnap reggel már érdemes tesztelnem?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna nem megjönnie. Tegnapelőtt full negatív lett a tesztem. Ha nem jön meg holnap reggel érdemes újra tesztelnem vagy még fölösleges?
2013. júl. 26. 15:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Érdemes, igen.
2013. júl. 26. 15:34
 2/18 A kérdező kommentje:
ok, akkor bepróbálkozom. :-))
2013. júl. 26. 15:38
 3/18 anonim ***** válasza:
Drukkolok hogy + legyen! Mert Én is Így vagyok vele :-).Írd majd meg Mi lett!
2013. júl. 26. 15:47
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is drukkolok Neked és megírom mi lett. Majd Te is írd meg. :-)
2013. júl. 26. 15:49
 5/18 anonim ***** válasza:

Én is drukkolnék mindenkinek.

Én mára nem vártam és reggel rápisiltem egy 50Ft-os vaterán vásárolt stixes terhességi tesztre - negatív.

De már masszívan lassan 2 hete érzem a hasam, és késni se nagyon szokott....

Már nagyon várjuk a kis tesót, ezt a tesztet még azelőtt nem próbáltam, annak idején a kisfiamnál pontban éjfélkor (tehát nem reggeli első vizeletből) a várható napján egy gabriell tesztre pisiltem rá az egyből 2 csíkos lett azóta is el van téve olyan jól tartja magát:-D

Délutáni séta során elmentünk egy gyógyszertár mellett, így vettem egy gabriellt igaz van még 2 vaterás tesztem...

Ti mit gondoltok mikor és melyikre lenne érdemes rápisilnem ? - a 25 érzékenységű Gabriellre vagy a 10 érzékenységű vaterásra (utóbbiról többen írták nekem hogy több nappal a nem várt után lett enyhén pozitív hiába 10 erősségű)....

2013. júl. 26. 20:18
 6/18 A kérdező kommentje:

Én is Gariellel fogok holnap reggel. Kislányomnál a nem várt napján halványan, de láthatóan kimutatta a második csíkot is. Hajrá!!!

Kedves utolsó a Vaterás tesztről semmit nem tudok mondani, de a Gabriel nekem bevált.

2013. júl. 26. 21:39
 7/18 anonim ***** válasza:

5 vagyok, rápisiltem a gabriellre - először nagyon letörtem mert szemüveg nélkül nem is láttam semmit az első 5 percben, ott is hagytam stopperestül a kádon és mentem szomorkodni arrébb. De aztán csak visszamentem már szemüveggel akkor a stopper 18 percnél járt és akkor már ott volt (de az is lehet hogy hamarabb is volt csak előtte meg szemüveg nem volt rajtam) egy nagyon halovány csíkocska.

Konklúzió bármi lehet de nagyon bizakodó vagyok hisz leírásban az szerepel 30 percen belül értékelhető ki abban meg ez még benne van. Tehát ha nem jön meg addig bizakodhatunk és jövő héten akkor veszek egy újabb tesztet és újból tesztelek. megpróbálom legalább a szerdát kivárni, de talán jobb volna a péntek mert addigra már 1 hetet késne és azt egy tesztnek nagyon illik mega erősen kimutatnia!

2013. júl. 27. 08:23
 8/18 anonim ***** válasza:
szintén 5: többi tesztelő leendő kismama veletek mi a helyzet? - teszteltetek, mi az eredmény?
2013. júl. 27. 08:24
 9/18 anonim ***** válasza:
még mindig az 5 vagyok, kedves kérdező a kislányodnál mennyire volt halvány és mennyi időn belül jelent meg a csík?
2013. júl. 27. 08:25
 10/18 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban (mert már reggelig nem bírtam ki) teszteletem, sajna full negatív. De mivel még nem jött meg és nem is érzem annak jelét, hogy meg akar így még bizakodok. Ma fogok venni más tesztet (x-epil) és tesztelek újra. Abban 2db van így este és reggel is megnézem. Olyan türelmetlen vagyok, hogy inkább többször tesztelek. Kislányomnál a Gabriel késő délutáni pisiből elég halványan, de jól láthatóan mutatta ki. Ez a nem várt napján volt. Utána csináltam még egy tesztet az már erős pozi volt. Szóval a második fajta teszt jobb volt, csak sajna fogalmam sincs mi a neve. Meg van a teszt de rá írva nincs semmi. Én még mindig nagyon bízom benne. Tünetem nincs semmi, de menszi előtt már olyan szoktam lenni mint egy nagy lufi és most semmi puffadás. Ezt jó jelnek gondolom.
2013. júl. 27. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!