Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vagyok egyszerű eset....

Mazsitádé kérdése:

Nem vagyok egyszerű eset. Furcsa tüneteim vannak pár napja, bár picit korainak tartom. Szerintetek? A többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!28 éves vagyok,10 éve volt egy kétoldali petevezeték gyulladásom.Kikezeltek,e mondtak,hogy lehet picit nehezebb lesz a teherbeesés.Akkor szedtem gyógyszert,a műtét után már nem és azóta sem.Megszakításos módszerrel védekeztem sokáig,soha nem volt baj.Most több mint egy éve vagyok együtt a párommal,és legtöbbször nem védekezünk.Július 12-én volt meg utoljára a mensim,elöte csak védekezés nélkül voltunk együtt.Rendesen megvolt,bár rövidebb volt a szokásosnál.(7 nap helyett 4)Most pár napja hasfeszülésem van,mint menstruáció elött,és sokkal bővebb hüvelyfolyásom.Néha fájdogál is a hasam,pedig 10-én kell csak,hogy megjöjjön.Néha,nem mindennap,öklendezem a kávétol reggel.Két napja egy negatív tesztel lettem gazdagabb....Szóval nem értem.Hajlamos vagyok felfázásra,de ebben a dög melegben erre csekély az esély...szerintetek mi ez?Ezt a furcsa alhasi fájdalmat nem értem...köszi a válaszokat:)jöhetne az a bébi már:)

2013. júl. 26. 00:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet megint gyulladás, pláne ha folyásod is van!
2013. júl. 26. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!